15 octombrie 2015

Știri pe scurt

Ministerul Finanțelor caută acea sumă care împărțită la patru să dea doi, sumă necesară salvării economiei, sănătății, educației, lui Anghel Iordănescu, George Copos și alții. Din România, evident.

Șase miniștri din actualul guvern n-au mai ascuns în CV-uri că sunt ofițeri SRI, absolvenți ai școlii Naționale de Informații: Mihai Tudose, Liviu Pop, Angel Tâlvan, Sorin Grindaru, Sorin Câmpeanu și Marian Nica, toți PSD. Oamenii ăștia sunt noi, tineri, dar cu ăia bătrâni ce facem, care și-au scris în CV-uri că sunt avocați, zidari, tâmplari sau profesori și arată a milițieni? Păi, ne-a declarat o sursă PSD, mergem tot înainte. Păi, până când? Tot sursa: Până ieșim din istorie.

Modul de folosință al votului din diaspora prin corespondență: Se ia un timbru cu poza lui Ion Iliescu în valoare de 3 lei, se linge pe spate și se lipește pe un plic cu destinatar de România. Până introducem votul, plicul stă deschis. Luăm o hârtie și scriem: Votăm cu Ion Iliescu. Băgăm hârtia în plic, lipim plicul și-l trimitem la BEC. Și tot așa sute de mii de plicuri din Londra, Paris, mama naibii. Ele sunt deschise și iese președinte Klaus Iohannis. Pentru cei care cunosc dedesubturile votului, știu că voturile prin care a ieșit Iohannis în nov 2014 au fost mânărite la București, iar chestia cu diaspora a fost hăhăială de deturnat atenția.

PUBLICITATE O pereche de grădinari se iubește foarte tare. Intervine un conflict. Ea vrea mai multe panseluțe, el floarea soarelui. Începe o bătaie bună. Le cad dinții. Apare sloganul: Casa Rusu, mobilă și durere.

Ploile nu mai contenesc, au luat pe sus un dulap. Din dulap, un reportaj senzațional realizat de familia Măruță pe Pro.

În Instituția Siguranță și Încredere este arestat adjunctul ei, Roberto Ababei, prins că lua mită 10.000 de euro. Îi lua cu încredere evident, în siguranță că, deh, era ditamai polițistul.

PUBLICITATE Doi tineri își sparg capetele să cultive roșii gustoase, d-alea românești. Împrumută ceva de la bancă. Cam 100.000 euro rambursabili în 20 de ani. Fug din țară. Se stabilesc în Bulgaria. Apare sloganul: Bulgaria, cu plajele ei de doi bani.

SPORT Anghel Iordănescu.

VREMEA La familia Măruță s-a stins lumina.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: