28 octombrie 2015

Știri pe scurt cu Polițista Roșie

Aflând că gimnastica românească s-a prăbușit, Polițista Roșie, de la Comisariatul Albastru, s-a enervat. A pus mâna pe pistolul Carpați din dotare și a împușcat doi crocodili care tocmai asta își spuneau. Crocodilul: Știi, draga mea, că gimnastica românească s-a prăbușit? Și n-o mai scoate nimeni de acolo? Crocodila: Știu, dragul meu, și trebuie să ne apucăm noi.

Aflând că autostrada Sibiu Orăștie s-a prăbușit, Polițista Roșie s-a indignat atât de tare încât a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Polițistul Stacojiu, iubitul ei, de le Comisariatul Albastru: Stacojiule, mă mai iubești? Da. Atunci ia un ciocan și hai să dărâmăm dracului Sibiul și Orăștie ca să nu mai facă ăștia autostrada, e mai bine așa.

Polițista Roșie mânca un măr. Roșu ca ea. Brusc află că Podul Prieteniei de la Giurgiu se va termina, după reparații, în mijlocul Dunării și nu va mai trece pe nimeni pe malul bulgar de teama refugiaților. Puse mâna pe telefon și-l sună pe Polițistul Maroniu de la Comisariatul Negru, polițist care avea toate podurile din România în mână. Îi spuse: Maroniule, dacă mă mai iubești fă ceva pentru mine. Oricând. Le-am promis copiilor noștri că-i duc la Sofia. Așa. Nu-i mai duc, că podul nu merge. Așa e. Și-atunci, să-i înscriu în UNPR? Că-i duce Oprea. Normal.

PUBLICITATE Polițista Roșie folosea un detergent din ce în ce mai alb când își spăla armamentul din dotare. La un moment dat, mitraliera i se descărcă în față. Sângele roșu șiroia. Apăru sloganul: Mai alb, alb ca la țară.

Polițista Roșie se pricepea și la economie. Știa că gazul românesc nu mai e cerut nicăieri și era îngropat în pământ, cauză din care devenea prea scump și trebuia importat gaz rusesc că era mai ieftin. Puse mâna pe telefon și-l sună pe Polițistul Galben de la Comisariatul 19 din Viilor. Zise: Galbene, mă mai iubești? Mai ții minte așa și așa? Da. Atunci ia gazul ăsta românesc de căcat și dă-l școlilor nevoiașe din țară, că vine o iarnă cumplită.

PUBLICITATE Polițista Roșie se spăla pe dinți cu pastă roșie. Își puse pălărie și chiloți roșii, puse mâna pe telefon și îndreptă revolverul spre receptor. Când îi răspunse Polițistul Negru, îl împușcă. Apăru sloganul: Gloculact, urinar bărbătesc mobil.

Polițista Roșie plângea cu lacrimi roșii de ciudă că Gabriel Oprea nu-și putea da demisia. Puse nmâna pe telefon și-și sună alt iubit de la Comisariatul de pe Căderea Bastiliei, Comisarul Integru. Zise: Comisare, mă mai iubești? Da. Atunci hai pe la mine și ia și bomba aia atomică din dulap. De ce? O facem pe bombă? Nu, iubițel, o aruncăm pe ăștia, ca să nu-i mai vedem. Știi tu, nărăvașule!!

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: