04 august 2013

TOP TEN

LOCUL 1. Adrian Vasilescu, 8,90 puncte. Pentru că se bagă în seamă din când în când în numele Băncii Naţionale zicând prostii cu duiumul. De data asta a aruncat-o cu femeile, cică femeile nu e cazul să fie imaginea vreunei bancnote. Măcar până intrăm în euro.

LOCUL 2. Regina Maria, 8,88, puncte. Auzind că nu poate fi pusă pe nicio bancnotă, regina României a zis că-i dezmoşteneşte pe Adrian Vasilescu şi Mugur Isărescu.

LOCUL 3. Ecaterina Teodoroiu. 7,99 puncte. Nefiiind vorba să fie pe faţa bancnotei de 5 lei, cum fusese vorba, celebra luptătoare va împuşca în viitorul apropiat doi parlamentari.

LOCUL 4. Haricleea Darcle. 6,48 puncte. Punându-şi pilele la bătaie pentru a fi imaginea bancnotei de doi lei, a sfârşit prin a cânta cu Prinţesa Banatului la un concert de pe insula Ada Kaleh.

LOCUL 5. Elena Udrea. 4,12 puncte. Nesocotind canoanele bancnotei de un leu, Elena Udrea s-a fotografiat pentru faţa bancnotei în bikini.

LOCUL 6. Daniela Gyorfi. 4, 01 puncte. S-a desfigurat la faţă crezând că va fi imaginea bancnotei de 50 de lei. Până la urmă, însă, a fost propusă pentru cea de 33 de lei.

LOCUL 7. Ana Ipătescu, 3,68 puncte. A renunţat să fie bulevard, pentru a putea fi imaginea bancnotei de 4 lei şi cinci bani.

LOCUL 8. Adrian Vasilescu, 2, 76 puncte. Pentru că dacă era cât de cât rezonabil şi n-ar fi lansat asemenea prosteli pe media, ar fi meritat faţa bancnotei de  11 lei.

LOCUL 9. Ana Aslan, 2, 22 puncte. Pentru că a intinerit pentru bancnota de 10 lei, dar alde Adrian Vasilescu au uitat s-o pună.

LOCUL 10. Adrian Vasilescu, Mugur Isărescu, Traian Băsescu, 1,99 puncte. Pentru că până la urmă, până la adoptarea monedei euro dânşii vor fi faţa şi versoul tuturor bancnotelor de la noi.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: