29 august 2013

Ştiri pe scurt cu sânii goi

O argentiniancă violată, care-şi căuta dreptatea de vreo opt ani pe la ea pe-acasă, i-a scris Papei Francisc I. * Papa i-a dat telefon şi i-a dat câteva sfaturi. * Şi George Becalii i-a scris papei, şi Nuţu Cămătaru, ba chiar toată Jilava, scrisoare în care săracii deţinuţi s-au plâns de justiţia din România, de faptul că n-au voie să vândă pepeni în închisoare, să cumpere fetiţe, evident de la secţia de la Târgşor, şi aşa mai departe. * Papa le-a dat telefon şi le-a zis: Scrieţi poezii, fraţii mei, în felul ăsta vă veţi reduce pedeapsa de la 3 sau 5 ani la o lună. Amin. * Deţinuţii au înţeles şi primul care s-a apucat să scrie a fost Nuţu Cămătaru. * Iată ce-a ieşit: Răsare soarele, io joc babaroase/A căcat ceva în jurul meu miroase/Io caut înălţimile, caut adevărul/Lu' judecătoarea care m-a condamnat i-aş smulge părul. * Se aude că în urma acestei poezii, pedeapsa lui Nuţu Cămătaru se va reduce complet. * Acum când citiţi aceste rânduri, ceilalţi deţinuţi fac la fel, scriu de zor. * După concertul de la Bucureşti, Roger Waters se va muta la Dăbuleni, unde a auzit că-şi poate învesti banii în pepeni acri, care sunt la mare căutare în Marea Britanie. *  Cine-mparte se scoală de dimineaţă. * Bombele care vor lovi Siria vor trece mai întâi pe la ministrul Gabriel Oprea, care neştiind despre ce armă e vorba se va spăla cu ele pe dinţi. * La înmormântarea Viorică Bulai, mama surorilor Gabor, au venit cel puţin o mie de femei care nu avea treabă cu evenimentul. * Ele au adus bilete Monicăi şi Ramonei în care cereau: vize de State, marmeladă câteva tone, un nou guvern cu cât mai mulţi PC-işti, interzicerea meciurilor de fotbal dintre Real Madrid şi CF Barcelona, mâncare, cât mai multă mâncare, case, oameni şi şoareci, trei surori, un fluture pe lampă, Oameni de Aurelian Andreescu şi lista poate continua. * Cine iubeşte şi lasă, ajunge departe. * A început Veneţia. * Leul veneţian este la a 70 ediţie. * Niciun film românesc selecţionat. * Încet, încet vom dispărea de din palmaresul marilor festivaluri, pentru că cinema-ul românesc se dezvoltă pe orizontală, vezi Baba comunistă, Metabolismul şi cele care vor urma. * Păcat. * Trebuie ceva vertical, dar cine s-o facă? * Poate tot Geo Saizescu? * Mircea Geoană despre Pink Floyd: Am fost influenţat în adolescenţă şi în tinereţe de ceea ce, la vrema aceea, erau discurile de ebonită. * Pam, pam!! * Femeile din New York care ies pe stradă în sânii goi, nu încalcă nicio lege. * Zilele acestea au fost văzute topless câteva mii în marea metropolă citindu-ne ştirile pe scurt. * Şi aşa mai departe.

Denis

5 comentarii:

  1. Poi, ce vrei nene Denis să scrie bieţii deţinuţi dacă nu poezele ?! Că Năstase ieşi din pripon şi nu mai are cin' să scrie lucrări ştiinţifice .
    Cât despre femeile care ies cu sânii goi pe străzi,în New York, normal că nu-ncalcă nici o lege, legea se referă doar la bărbaţi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai şi mata dreptate, nea Căpcă!!! Da' să ştim şi noi, vorba cântecului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea Geoana asculta discurile de ebonita cu picamerul sau avea alta metoda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aido, plecaşi din Românica şi ai uitat obiceiurile ! Geoană asculta acele discuri cu SRI-ul ! Cu pickhammerele intrau , pe urmă, anumiţi lucrători, în casele şi viaţa oamenilor !

      Ștergere
    2. Alea de le asculta Geoană nu erau discuri cu Pink Floyd, erau nişte extrase din Waters şi Gilmour, nişte interceptări telefonice ale lor cu Nick, tobarul,care voia să se stabuilşească în România să cânte cu Angela Similea.

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: