28 martie 2020

HOROSCOP 30 martie - 5 aprilie


Noul nostru colaborator, domnul He'slikearainbow, prezintă Horoscopul săptămânal:

CAPRICORN Se poate trăi numai în minciună? Nativii zic că da, și din cauza alinierii Saturn cu Bahamas în casa a IV a pot decreta: se poate trăi și fără adevăr. Realitățile ultimilor 60, 70 de ani din România ilustrează perfect această zicală. E o primăvară stacojie datorită virusului. Panică, stres, tensiune. Un Capricorn e în stare să treacă o babă strada de 1 aprilie. Apoi, să o ducă la dentist. O săptămână favorabilă unor preocupări mai vechi: curățatul urechilor, o bătaie bună copilului de 40 de ani. Capricornii au noroc în dragoste, naiba știe de ce. Deși sunt ursuzi, au umor, și pasc iarba au noroc și cu asta basta. Spre finalul săptămânii li se deschide o oportunitate de la cineva. Cineva cu iubire multă. Fiți atenți.

BALANȚĂ Cu o săptămână de luptă împotriva virusului nu se face primăvară. Cu trei, da. E ca o scară pe care te urci ce te urci, treptele se termină dar tu trebuie să continui. Așa e lupta asta: grea, în alianță cu cine trebuie. În speță cu cei care mânuiesc contractele pe sănătate. Că sunt mulți bani la mijloc și nu se face rabat: mălaiul trebuie să ajungă musai la anume oameni, nu unde trebuie. Înfloresc corcodușii. Unii cu soț, alți fără. Se va vedea la toamnă, la cules. Nativii au noroc de bani în această săptămână: vreo zece lei. Sănătate perfectă.

FECIOARĂ Poveste de dragoste plauzibilă: un nativ cu o nativă se iubesc de la prima vedere. Sunt amândoi pe holul unui spital. Ea n-are mâna stângă, el dreapta. Se îmbrățișează, că așa le cere doctorul ieșit din cabinet ca să vadă cine are plicul în mână. Tinerii au amândoi câte un plic care acum, când sunt unul în brațele celuilalt, ies în evidență. Intră în cabinet. Doctorul desface. Pe fiecare bilet din plic scrie te iubesc. Doctorul e în al nouălea cer. Îi întreabă ce vor, ce îi doare. Tinerii nu răspund. Dragostea se citește în ochii lor. Doctorul smulge de fericire o perdea din cabinet. E perdeaua dragostei. Cei doi tineri se acoperă cu ea și fac doi copii: un băiat și un băiat. Primul băiat ajunge tapițer, iar cel de-al doilea luptător cu virusul care nu va dispărea niciodată.

SĂGETĂTOR E săptămâna spanacului. Omletă cu spanac. Nativii știu bine că spanacul e semn de putere, distanță, bani, inteligență. Din cauza lui Pluto expus în al treilea cadran. Eurovisionul, pentru români, s-a amânat definitiv. Decizie UE. Nativii însă, profitând de calitățile spanacului, compun melodia secolului din această parte a lumii: Bluesul spanacului cules pas cu pas. În wendul care vine, nativii vorbesc între ei: bă, ce faci, bă, bine, a venit gagica?, nu, n-a venit, ți-am spus că-i o curvă?, ți-am spus, vezi că Gina e la fel și are și pojar, de unde știi?, păi, am văzut-o la nudiști, de unde nudiști, bă, în plină iarnă?, păi, făcea la ea în cameră de față cu mine, bolovanule! Apoi, încet, încet, lucrurile intră în normal și pentru nativii zodiei.

ALAGREC Zodie descoperită de cercetătorii români în locul vaccinului contra virusului ăsta prost și încăpățânat. Nativii zodiei au o săptămână simplă: se duc la cules de mere, se sărută cu măștile pe față, urmăresc avioanele pe cer, aleargă după capre, adică fac tot ce este specific acestei zodii tinere și spumoase. Nativele au sânii mari, ceea ce atrage atenția virusului. Nativii gândesc repede și specific: pe doctorița asta nu, dar pe asistentă o fac diseară în debaraua de mături. În picioare, ca-n filme. O încrengătură între Jupiter și Dark Side of The Moon aranjează viața pentru cei din Alagrec: fac gesturi compatibile, umplu ardeii, le cad frunzele. Mare atenție.

LEU Sunt Lei albi și Lei portocalii. Sunt și sute de Lei. Mii. Plutesc prin Centrul Vechi. Nu acum, în general. Zodie cuminte, chiar periculoasă am putea spune. Leii portocalii au o vorbă: Cine trage la măsea/Pe Virus îl păcălea. Profundă și elocventă vorbă, aplicabilă tuturor zodiilor de care doar noi ne ocupăm.

D.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: