03 martie 2020

HOROSCOP 3 -9 martie


Foto, arhiva E.M.

Doamna Sistermorphine este plecată pe urma Coronavirusului tocmai în Orientul Îndepărtat. Nu-şi poate susţine rubrica de astăzi. Aşa că am invitat-o pe doamna Lady Jane, adjuncta ei permanentă să o susţină:

RAC. Nativii acestei zodii, acum când Pluto coboară până în casa a 4 a, sunt de obicei paharnici sau logofeţi în Parlamentul României. Ei primesc un pachet din Israel. Îl desfac. E plin de dezvoltare personală. Până joi, 5 martie. Urmează cursurile şi ajung la DNA. Bucurie mare. Asta e calea, exclamă un logofăt cu un brâu roşu, duminică 8 martie.

BALANŢĂ. Nici nu se usucă bine cerneala, ni se pare, şi nori negri se adună. Miercuri seară apare un bilet de la o persoană dragă: Nicule, ţi-am spus să nu mai dai cu grebla prin baie. Ai răsfoit faianţa. Pisica e în călduri. Vezi ce faci. Am plecat cu ochii roşii la slujbă. Te iubesc. Închide cu lacătul. Invitaţie la masă, sâmbătă. N-au decât plăcintă de dovleac pentru acasă. Nu refuzaţi. S-ar putea să apară o situaţie financiară de excepţie. Până luni, 9 martie, când e altă socoteală. Un pom înverzit.

LEU. Cu ochii după căprioare sunt nativii acestei zodii. Toată săptămâna. Una mică de tot, căprioara Despina, s-a oprit şi a zis ceva. Leii s-au speriat şi au început iarăşi dezvoltarea personală a animalelor, astăzi lecţia: cum vorbim tare sau încet în acelaşi timp sau când ne doare urechea ce facem. Sâmbătă, 7 martie, un film românesc la televizor. Se plânge mult, şi nu se-nţelege ce spun actorii. Vizionaţi.
CUCUL. Nativii fac cucu, adică strigă pe cineva până vineri seara: cucu, cucu, cucu, cucu, cucu şi aşa mai departe. Parlamentul votează legea Cucul, care prevede că nicio casă fără Cucu, nicio o ciorbă fără cucu şi că trebuie cumpărate de la americani numai Cucu moderne. Bate vântul.

D.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: