05 aprilie 2016

Știri pe scurt

Academia Spirituală ?? prezintă la Teatrul de Artă din București spectacolul Eternul Spectator. Chestia asta, adică spectacolul, este o adaptare după cartea Noi în secolul XXI scrisă de una din actrițe sau dramaturgistele care joacă, e-un fel de-a spune, în piesă. Înțelegeți de aici că ne-am dus și noi. Daria Gănescu și Daniela Marin fac p-acolo ceva nu știm ce că trebuie să părăsești urgent sala, atât e de plictisitor. Ceea ce am și făcut. Deci nu mergeți.

Șeicii de la PSG, campioana Franței la fotbal, vor să-l aducă pe Neymar de la Barcelona deși suma de dezlegare a brazilianului este de 193 de milioane de euro. Dau banii ăștia și transferul va fi socotit al secolului. Șeicii, adică șefii lui PSG, se mai gândesc la Hagi, Jenei, Iordănescu și Reghekampf. Treaba lor.

În ianuarie 2016 au avut loc zilele Eminescu la Paris. Organizator ICR. Au venit 400 de români. Dintre ei, 300 erau tineri și habar n-aveau cine este Eminescu, drept care au plecat din sală, ceilalți 100 erau mai în vârstă și au dormit buștean la recitări. Sursa: Anca Szony, prietena noastră.

PUBLICITATE O babă stă cu un mut de vorbă. Nu-și dă seama. Urlă la el. Mutul îi trage o palmă, baba moare și apare sloganul: Credit pentru nevoi personale numai la CEC.

Panama Papers salvează tagma jurnaliștilor de pretudindeni, după părerea noastră această acțiune nemaivăzută fiind bomba secolului. Ne referim la tagma jurnaliștilor străini, nicidecum la cea din țara noastră, să fim înțeleși. A se vedea și acțiunea jurnaliștilor de la Boston Globe din State, după care s-a făcut Spotlight.

PUBLICITATE O babă stă de vorbă cu un surdo mut. Îi spune că e însărcinată. Mutul o întreabă: Cu mine. Ea zice că nu, și atunci îi dă babii un pumn de-o aruncă în tabăra de refugiați de la Vama Veche. Apare sloganul: Credit de nevoi personale numai de la BRD.

La Antena 1 curând Bravo România. Adică vin unii și dansează pentru un coleg, rudă, prieten aflați în suferință. Asta s-a făcut la Pro, Dansez pentru tine, acum 10, 12 ani cu succes.

Candidatul la primăria sector 1 este Laura Chiriac. Sloganul: Cu mâinile curate. Pe fundalul afișului, în spatele Laurei, este Călin Popescu Tăriceanu.

VREMEA Ce vreme!!!

SPORT Dacă șeicii de la PSG se răzgândesc în privința transferului lui Neymar, brazilianul va veni la echipa lui Hagi, Viitorul Constanța.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: