04 aprilie 2016

Primii oameni de culoare au fost dacii

Cercetătorii britanici din Birmingham, Anglia, au descoperit că primii colonizatori, cu trei secole avans, ai Britanniei, au fost dacii. Cu 300 de ani, deci, față de romani. Dacii au pus aici bazele primelor Sarmisegetuze din lume, au dat primii scriitori de Nobel, au făcut sisteme de irigații, au inventat medicina modernă, au construit Casa Scânteii după un model original și câte și mai câte, astfel că, după 300 de ani, când au venit romanii, acestora le-a fost rușine și s-au cărat spre estul Europei, cunoscută pe vremea aia sub numele de Dacia Integra Incoruptibila Superiror și Inferior PSD.

În Mali, Egipt, Nigeria sau Senegal, pe pereții strâmbi ai tuturor piramidelor descoperite sunt reprezentați daci negri stând de vorbă cu Cleopatra. Traducătorii care erau lângă interlocutori au lăsat mărturii. Cleopatra zicea: Ce frumoși sunteți, n-am mai văzut daci negri. De unde? Ei răspundeau: Din Bărăgan. Ea întreba: Și ce căutați pe meleagurile astea. Ei răspundeau: Să interzicem vița de vie.

Pe tăblițele de la Tărtăria descoperite în România s-au găsit dovezile primului film dac, turnat înainte de secolul I. Este vorba de filmul Comoara, de Adrian Porumboiu. În groapa săpată după harta comorii, cei doi daci, unul negru, unul alb și unul mongoloid, au dat de un dac localnic care se ascundea acolo de taxe. Tras de păr și de urechi cel dezgropat a mărturisit că se culcase de fapt cu nevasta șefului său, o dacă din Medgidia și că acest lucru era pedepsit prin îngropare definitivă.

În arhivele secretosului Vatican stau mărturie documente despre primele primării înființate de daci în urbea ce avea să fie capitala București. S-a descoperit de fapt un singur capitol numit Minciuni. Scria acolo tot ce promit, au promis și vor promite primarii în funcție, noii aleși și viitorii: Supraterane în Colentina, subterane la Perla, Lizeanu, Iancului, grădinițe la fiecare colț de stradă și, punctul cel mai important, totala transparență în ce privește circuitul mezelurilor în natură. Adică, să vadă tot alegătorul ce se întâmplă cu mezelurile care burdușesc galantarele și nu se vând.

În strălucitorul Hollywood, la Oscarurile 2017, vor fi invitați numai daci de culoare, negri deci, din Ferentari, Clejani și aiurea, care vor aduce cu ei câțiva urși negri. Animalele își vor căuta de lucru în State, pentru că la cererea unor asociații umanitare vor fi eliberate. Unii urși vor lucra în administrație, unii în Cosmos, unii în Siria iar unii se vor întoarce în România ca inadaptați și vor absolvi școala SRI.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: