20 aprilie 2020

ȘTIRI PE SCURT


Generalul Manole Ben Manole prezintă știrile pe scurt din ziua de 20 aprilie 2020:

1.

Pe la orele de seară, din 19 aprilie 2020, Lady Gaga a părăsit Bătălia de la Rahova convinsă fiind de niscaiva producători americani să cânte de acasă pentru oamenii care carantineau și așa mai departe. Pentru că în Rahova nu se putea. Din câte știa ea, bătălia nici n-a fost așa, pentru că la 1877 aici mai erau batalioane de otomani și n-aveai cum să lupți cu ele, vezi foto, pentru Independență.


Dar, a intervenit Poliția Română și s-a rezolvat.

2.

A murit basistul lui David Bowie.

3. Banii, în țara noastră, se spală la fel și pe timp de pandemie, și pe timp de stat acasă, și în granițe, și în spitale, și oriunde-i un loc de spălat ca lumea, sigur și tăcut. Fără zgomot.


4. Domnul Alex Trafila a declarat:


Ușor, ușor, să nu ne audă nimeni, fără gălăgie trebuie să ne gândim la relansarea economiei. Să deschidem librăriile ca oamenii să-și poată cumpăra poezii. Să dăm drumul la vânat în aer liber, la început fără arme. Să-i rugăm pe francezi să compună o melodie pentru Duster și Logan că poate le dă drumul în Europa, să culegem roșii și usturoi, două proiecte uitate, la care putem adăuga căciuli de damă și bărbătești pentru iarna care vine, că până atunci e bine să stăm în case și să ne medițăm copiii la fizică, la fizica aia serioasă care face să se scufunde România, nu la aia neserioasă pas cu pas care face același lucru. Apoi, să reducem timpul de expunere al ăstora de 65 de ani de la ora 12 la ora 12, 20 cât să apuce să iasă în stradă și să se-mtoarcă uimiți înapoi, pentru că dacă se relaxează economia nimeresc direct în ea și-i vai de mamam lor. Chiar acum are loc CSAȚ de azi, în care se studiază posibilitatea atacării Bulgariei întrucât are mai puține cazuri de Covid 19 ca noi și-i putem face față. Și-acum situația la zi a Covid 19 în România: 19 decese, 19 amenzi, 33389 de însănătoșiri, 4 îmbolnăviri, minciuni la granițe și în spitale.

Agenția de știri Călimara cu Cerneală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: