04 aprilie 2020

HOROSCOP 6-13 aprilie


Foto, arhiva G.B.

Domnul He'slikearainbow, noul nostru colaborator, cu Horoscopul săptămânal:

VĂRSĂTOR E vremea declarațiilor pe proprie răspundere. Nativii, pentru că îi ajută și Jupiter aflat în casa a treia cu Pluto, dau și ei declarație: Subsemnații Vărsători cutare și cutare, ieșim să cumpărăm urzici. Genial. Pentru că, spunem noi, urzicile te ajută la vreme rea, îți coase nasturii, din ele se poate face un ceai pentru scenariștii de la guvern, care scriu, scriu și nu participă la concursurile cnc iar scenariile lor se joacă bine mersi în toată țara. Până vineri. Vineri, vecina face gogoși. Ajută la o naștere ușoară și la o vedere mai amplă a politicii externe. Duminică 12 aprilie primiți un telefon. Se aude doar: Hai, e momentul.

TAUR O dimineață foarte frumoasă de primăvară. Chiar stupidă. Câteva panseluțe și-o lalea. Pisoiul curții cu o vrabie în dinți. Vrabia se roagă de pisoi: haidi, bă, pisoiule, dă-mi drumul, că de mă vei libera pre mulți am să popesc și io și unde le stau picioarele le va sta capul. Nu-ți convine? Nu pot face asta decât până joi, când vin ăia de la fisc să-mi anuleze taxele, și vorbesc cu ei să ți le anuleze și ție. Și o să zbor ce-o să zbor până o să dau de Zâna Pisoilor care e pe Mercur și vinde pastă de roșii numai bună să-ți dai pe față ca să nu te recunoască Covidul 19. Pisoiul, cu studii profunde de dezvoltare personală, dă drumul vrăbiuței. În uikend. Nu se vor mai întâlni niciodată.

SCORPION Harap Alb în vizită la noi în țară de comun acord cu Pluto și Saturn aflați la apogeu. Zice: La Bruxelles, băi, românilor, s-a pus problema instituirii Ordinului Țăndărei în greutate de 100 de grame de aur, ordin care va fi acordat după ce cei din Țăndărei vor descoperi primii vaccinul contra Virusului. Ocazie cu care va fi o petrecere mare pe locul în care-și ține Firea orășelele de copii. Iar în mijlocul orașului Țăndărei se va ridica o statuie repezentând vaccinul ucis, statuie datorată prin concurs celebrului Mihai Buculei. În mijlocul săptămânii, nativii primesc un telefon. Este de la statuia din Țăndărei. Care zice: Bă, m-ați făcut fără sabie și cal. Un bilet de la o gagică duminică. Cine știe?

PEȘTI Nativii scormonesc după adevăr. Nu unde trebuie, pentru că Marte nu e solidar cu poziția astrelor. O pasăre bate în geam. E un pițigoi care s-a săturat de demisiile medicilor. Joi seară, invitație la o petrecere. E cu haleală, femei și răvașe. O blondă vă aduce un răvaș: Nu mânca pește, are oase. Duminică miroase a liliac.

BERBEC Unele femei sunt mai frumoase ca altele. În perioada asta nu se vede, că au măști. Nativele zboară deasupra unui cuib de cuci și strigă: cucu, cucu!! Cucu, cucu iese și cântă împreună cu nativele bluesul Cu mască ești mai frumoasă, baby!, după care halesc împreună ghindă sub atenta observație a Lunii ajunsă la Țăndărei în mijocul petrecerii.

FECIOARĂ Ce să mai spunem, vedeți și voi!!!

D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: