29 aprilie 2011

Nunta secolului

A fost si nunta asta a secolului (printisorul si Cateluta), cum a produs si megastarul moartea secolului si cum a fost incoronat si Obama presedintele secolului. O sa mai fie nunti, decese celebre si presedinti americani, asa ca asteptati, fratilor, sfirsitul secolului inainte de a pune diagnostice de vindut publicitate in ore de artificiala maxima audienta.

16 comentarii:

  1. SUSTIN ideea!!! Aida... eu acum 2 minute am aflat de la Capca "cum, care, ce".... daca nu era el "asteptam" nunta in continuare!
    Acum ca "a fost"... o citez pe bunica care imi spunea cand aveam vise urate: "Duca-se cu noaptea"!!! Maine e o noua zi pentru noi "muritorii de rand".
    Ps: S-a asternut verdele peste "nord".... cand te intorci sa il admiri? ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. poi noroc cu nunta... ca alfel era arestarea secolului si era subiect pe care nu aveai cum sa-l ocolesti :))

    RăspundețiȘtergere
  3. domnu' Nimeni: ajung (prea) curind, peste 2 saptamini. ce repede trece timpul! nu ajungi in Ro anul asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vlad: s-o vad si p'aia, apoi pot sa ma-ntorc in Suedia linistita, ca le-am vazut pe toate:p

    RăspundețiȘtergere
  6. "nu ajungi in Ro anul asta?" Cu siguranta NU! Nimeni si Nimic nu ma poate "obliga" momentan sa fac o calatorie de genul...
    Pot spune ca m-am obisnuit cu lipsa "tarii" si sincer, e mai bine asa: daca uiti... nu ai ce iti aminti ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. domnu' Nimeni: eu nu-mi pot uita familia si prietenii, chiar daca unii m-au cam uitat:) cita vreme am la cine sa ma intorc, o s-o fac cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Aida: poi arestarea fuse, numa ca, dupa cum observ, nici tu n-ai simtit-o... Nea Vantu de-a golit buzunarele rumanilor

    RăspundețiȘtergere
  10. PS: a golit din buzunarele TUTROR rumanilor

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Aida- nici eu nu imi uit familia si prietenii... dar ma consider "avantajat": cum bine stii plecarea din "nord" se face doar in perioada concediilor iar ptr mine chiar ca e prilej de vacanta intalnirea cu familia: parintii ai am in orasul celor 7 coline (nu Clujul ci Roma :P) verii, unchii si restul sunt "grupati" pe tari: Italia, Anglia, Spania si Suedia. Iar ptr prieteni.... am de "ales": Brazilia, Noua Zeelanda,Canada, Japonia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Italia, San Marino, Austria... si eu ma intorc cu drag la ei de fiecare data numai ca timpul este intotdeauna scurt!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Vlad- "poi arestarea fuse" ... din cate "stiu" sau mai bine zis.... nea` Vantu a venit singur la politie, chiar jenanta postura (in scaun cu rotile) deci nu o consider o "mare" arestare. A venit ptr ca oricum nu are ce sa ai mai ia lumea decat praful de pe toba.... Eu cel putin am fost "trimis de stat"... sa imi recuperez cei 126.000 DM depusi la SAFI... din nush ce fond garantat de stat =))=))=))=)) garantat asa cum a fost garantat tot de stat cu Cecul... intreaga manarie a lui Vantu`. Am renuntat la ideea "recuperarii" ptr ca NU AM CE... singur cu manutza mea am semnat un contract care "spunea" : SITUATIA IN CARE TE AFLI ESTE CONSECINTA FAPTELOR SI ACTIUNILOR TALE!
    Ps2: "a golit din buzunarele TUTROR rumanilor" acum... dupa ani de zile pot spune lui Vantu doar atat: BRAVO LUI!!!!! A golit... PENTRU CA I S-A DAT VOIE SI MAI ALES "POSIBILITATEA" SA O FACA!
    As pune daca as avea posibilitatea... prin rotatie fiecare roman presedinte sau parlamentar cate 6 luni de zile.... si sa vedem atunci cine il va mai injura pe Base` sau "regnul politic" ptr ca atunci... fiecare dintre romani va fi in situatia de a fi in aceeasi postura cu cei de la "putere".... si nimeni nu va rezista tentatie de a nu "baga mana"; atunci fiecare va gasi "scuze" sau "motivatii"...
    Diferenta va fi DOAR... cat de adanc va fi bagata de fiecare! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. domnu' Nimeni: trista mai e resemnarea asta si lipsita de speranta! si zi asa, ai baga si tu mina pin'la cot?? vad ca ati plecat in gasca si v-ati raspindit pe toata planeta. concedii lungi si dese iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Nimeni: Uite, vezi? Romanul are proprietatea termenului "tzeapa". Nu se revolta atunci cand e tzepuit. Si rau face! (Si eu fac la fel). In Albania, dupa un joc piramidal de gen Caritas/ FNI, a izbucnit revolta sociala cu impuscaturi si alte alea. Sigur ca nu le-a folosit la nimic, oamenii tot tzepuiti ai ramas... Dar macar, alte piramide nu s-au mai facut. La noi inca infloresc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vlad: poate-ar trebui sa ne-narmam si noi, ha?

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: