16 mai 2016

Presa străină

COLENTINA TIMES - În Box Office-ul românesc al filmelor indigene, după câteva săptămâni de rulat pe ecranele țării unele filme românești stau cam așa: La By Pass au intrat într-o lună de rulare, jumate aprilie jumate mai 1.000, una mie, spectatori, la Dincolo de calea ferată, după două luni de rulare, aprilie mai, au intrat 600 de spectatori, iar la Ilegitim, 140 de spectatori după mai bine de două luni de la intrarea în cinema-urile locale, martie aprilie mai. Înmulțiți cu 20 de lei cât face cam fiecare bilet și veți vedea ce sume se recuperează din filmele noului val. Box Office-ul este efectuat pe lunile martie aprilie jumate mai 2016.

GIUGIUC MAGAZINE - Ziar de sport. Stadionul lui Manchester United a fost golit la meciul echipei locale M.U. cu Barnemouth din cadrul Premier League, pentru că sub scaunul unei banchete s-a găsit un pachet suspect. S-a bănuit la început că este vorba de un pachet al generalului Gabriel Oprea care conținea un furou Versace pentru un bărbat, Florica, informator român, apoi că este manuscrisul unei piese de Matei Vișniec care urma să fie jucat la Zimnicea în cadrul zilelor Matei cel Bun. Detonat, pachetul nu conținea nimic, iar meciul s-a reluat după 45 de minute.

CIULNIȚA CHRONICLE - Chiar dacă nu a concurat, prin noul sistem de punctare al cântecelor de la Eurovision 2016, Ovidiu Anton ar fi putut câtiga. Melodia românească ar fi primit 33 de puncte de la Călărași, 200 de la o femeie din Islanda care a jucat în România handbal în 11, și 344 de puncte de la un agent sub acoperire care dă aceeași notă tuturor candidaților. Cu peste 500 de puncte, Moment of Silence ar fi câștigat detașat iar următorul Eurovision s-ar fi ținut la București la capătul noii linii de metrou Otopeni București. Păcat.

PLEȘCOI NIGHT - Ministrul Achim Irimescu zice că pe viitor cârnații de Pleșcoi vor avea protecție europeană. În cazul acesta cârnații trebuie repartizați imediat în toate spitalele din România pentru a putea fi folosiți la anestezii, la sonde urinare, la scos dinți, la chestii de coloană, la transplant de rinichi și la o comunicare perfectă între cadrele medicale.

TUTUN JOURNAL - Impasul Legii dării în plată: Fumătorii trebuie să declare ce țigări fumează, dacă au patru pereți sau doi la apartamente, iar taxele de notariat și taxa tv sunt atât de mari încât cel care vrea să dea în plată trebuie să aibă 10.000 de euro puși de-o parte ca să scape de casă.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: