11 mai 2016

Știri pe scurt

Generalul Manole Ben Manole, omul aflat în spatele instituției care apără Constituția României a declarat: Banii n-aduc fericirea. Și nici muzica. Spunând acest lucru a fărâmat un CD Foo Fighters și și-a pus la video Moment of Silence, ca frondă la Eurovisionul ratat de români.

Valeriu Zgonea și-a deschis firmă de Casting. Primul s-a distribuit el în Zoro. Pe surse aflăm că mai sunt și alte propuneri: Elena din Troia Liviu Dragnea, Rovana Plumb Ciciolina, Mădălin Voicu Pardaillan, și Gabi Firea Căpitan București.

Handbalistele de la CSM București, noi campioane europene la handbal, au fost invitate în studioul Antena 3. Întrebare Mihai Gâdea pentru hanbalista CUTARE, nu-i dăm numele pentru că penibilul și jegul emisiunii au atins cote inimaginabile: Vă numiți CUTARE? Hanbalista a răspuns: Da. Apoi, intervenție Mircea Badea: La handbal nu se face henț?

Trenul Gara de Nord Otopeni va putea face pe viitor și legătura dintre Thermele de la Balotești cu Loft Mamaia și dintre Cazinoul din Constanța și locul în care regele României, Mihai I, a semnat în anii 40 documentul prin care România a dus-o bine 50 de ani.

PUBLICITATE Multe imagini vă vor emoționa la lacrimi: O babă își scrie memoriile. Le depune la Uniunea Scriitorilor secția Chifu. În colet este și dantura bătrânei.

Vor fi schimbări majore pe la instituția patronată de Zegrean, CCR. Senatoarea Jipa, cea care l-a miruit pe Șova, dă din coate să fie numită judecătoare acolo că experiența, cultura, înălțimea, sacul cu mir, inteligența îi permit. Așa va și fi iar cu această ocazie România va depăși cu succes faza de tranziție pe județul Balcani.

PUBLICITATE Vă avertizăm că materialul conține imagini care vă pot emoționa emoțional. O babă scrie o poezie cu care vrea să intre în Uniunea Scriitorilor. Uită versurile și depune manuscrisul gol la secția USR Chifu. Citind poezia, Nicolae Prelipceanu a declarat: Ce alb, ce emoție, ca la noi la țară.

SPORT Declarații ale fotbaliștilor selecționabili care merg la Europene: Îi vom bate!! Ne calificăm. Îi distrugem. Sus Chipciu!! Sus Chipciu!!

VREMEA Extremă rău, de ieșit din istorie.

Agenția CĂLIMARA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: