27 mai 2016

Condrea egal Elodia 2

Doamna Laura Georgescu, fost soție a lui Dan Condrea, a dat o declarație destul de tranșantă și simplă în adevărul ei. A spus: Avea pistol acasă, se putea sinucide în balcon, nu trebuia să se ducă la Corbeanca. Și din clipa asta, toată media a luat foc. Din clipa asta s-a redeschis celebrul caz al Elodiei, episodul 2. Mai puțin televiziunea lui Dan Diaconescu, celelalte vor toca evenimentul până ne vor durea și pe noi ficații. Pentru că rând pe rând, Dan Condrea va fi văzut la Olimpiada de la Rio trăgând cu arcul sau la atletism la proba de 30 metri garduri. Cineva din București, nu spunem cine, îl va vedea peste un an pe o străduță din București vânzând la colțul străzii pungulițe cu Hexipharma, jurnaliștii lui Tolontan vor descoperi în Testamentul lui un vers de Alecsandri, asta însemnând că Condrea trăiește prin Iași, fiind muncitor la canalizare și câte și mai câte. Toate astea în timp ce CSAT-ul convocat zilele astea va bate câmpii despre noul Jeep militar al României cu care oastea noastră vrea să sperie toate conflictele de pe glob. Personal nu credem că Condrea s-a sinuci în mașină. Vorba nevesti-sii: Putea s-o facă acasă în debara. Cazul Elodia 2 are ramificații înalte, spectaculoase, care ramificații le dibuim, le mirosim ca orice cetățean al României, dar care nu vrem să ne acapareze mințile, mai ales că acum noi avem de dibuit primarul general al capitalei.

Naționala de fotbal a României a jucat cu Congo. Pregătire, antrenament ceva. Singura diferență dintre alte meciuri proaste ale jucătorilor noștri era faptul că echipa adversă conținea numai jucători negri și era ușor să pasezi unui coechipier, să spunem Chipciu lui Chipciu. De aici, până la fotbal, însă, mai e mult. Mediocrul antrenor Anghel Iordănescu se pare că a văzut el ceva în jocul alor noștri, pentru că a declarat că privește cu optimism Euro de Fotbal de la Paris, în loc să declare că ar trebui, de rușine, să se întoarcă cu naționala lui acasă.

Ce soluții au cei patru candidați la primăria generală a capitalei pentru descongestionarea traficului infernal din București? Turcescu: Vom face benzi speciale pentru trasportul în comun. Firea: Vom face benzi speciale pentru trasportul în comun. Nicușor Dan a lăsat-o să vorbească despre asta pe sușinătoarea lui din Londra. ALDE Barbu nu contează, pentru că ar desluși greu proverbul trasport în comun. Iar Predoiu? Lăsăm. La finalul acestor dispute electorale televizate va fi văzut Dan Condrea semnalizând viitoarele culoare pentru autobuze cu stegulețe roșii, galbene și albastre în special pentru turiștii americani, pentru că, nu-i așa?, Bucureștiul, în viziunea celor câțiva candidați, va deveni un mare centru turistic al Balcanilor. După Paris, evident. Și după New York, normal.

Azi dimineață, 27 aprilie 2016, pe strada noastră a fost mare agitație. Dar mare, mare de tot, ca în timpul ocupației sovietice. În parcarea în care iubitorii de animale de pe strada noastră dau de mâncare la pisici și câini a fost văzut Dan Condrea mâncându-le bobițele și oasele. A fost lăsat să termine, că poate omului îi era foame și, ca să vezi, a fost lăsat să plece spre Rio de Janeiro, la Olimpiadă, unde, așa cum v-am spus, va concura la atletism la proba de 30 de metri garduri.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: