06 decembrie 2007

Mi-am lustruit ghetutele...

...si Mosul mi-a adus in dar un domeniu, unde sa-mi mut calimara cu cerneala, cu amintiri, comentarii si ce mai gasesc. Multumesc, Irina, pentru incredere si apreciere si astept propuneri si autopropuneri pentru domeniul care va fi acordat la inceputul lunii ianuarie.

18 comentarii:

  1. Inteleg ca Moshu asta te-a gasit merituoasa, asa ca meriti felicitata. Si uite asa iaca inca un motiv pentru tine sa dai de baut, nu? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Navetista pe harta europei, globetrotter pe apa si pe uscat, acuma te muti si cu jurnalu'... Sa nu uiti sa lasi cheia sub pres si sa ne dai noua adresa! Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si te-ai hotarat ce domeniu doresti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina: pai cind o sa ne vedem noi marti, la ora 18, la metroul cela, in sensul lui de mers, o sa te rog sa-mi spui mai multe despre domeniul asta, incepind cu ce se maninca si pina la ce foloseste. si mai ales si despre cum sa dau stafeta mai departe...
    mesajinsticla: ofcorse, evident. te inscrii pentru domeniul pe luna ianuarie?
    nicu: absolut, nu plec eu fara sa dau de veste si musai dau petrecere de casa noua! aceeasi intrebare: te inscrii pentru urmatorul domeniu??
    haipa: Foarte multumesc!!! cred ca .com, ca vad ca www.calimara-cu-cerneala.com e la liber. am putea sa ne intilnim sa-mi explici si mie despre ce este vorba, ai vazut ce am rugat-o pe Irina?

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai am cumparat calimara-cu-cerneala.com deci asta va fi domeniul tau.

    Iti da toate detaliile Irina deoarece a trecut si ea prin asta si eventual poate sa iti dea si numarul meu de telefon si email-ul si iti raspund atunci la toate intrebarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Autopropunerile nu sunt domeniul meu forte. Iti place sau nu... tu esti cea care hotaraste.
    abiggerhug!

    RăspundețiȘtergere
  7. am spus autopropuneri, dar de fapt vreau sa aflu daca e cineva interesat sa aiba domeniu. eu stiu cine merita (toata lumea:)), mai ramine si sa vrea lumea asta...

    RăspundețiȘtergere
  8. nicu: dar daca as propune Blogoteca? ce spui, te incumeti sa tii friiele site-lui?

    RăspundețiȘtergere
  9. Aida, ti-am trimis mail cu date de contact HaiPa. si noi ne vedem cum zici tu si-ti spun tot ce stiu. o sa termin repede :)

    RăspundețiȘtergere
  10. am primit, am raspuns, multumesc inca o data.
    o sa-i scriu si lui Gabi cu minimele cerinte (atita stiu, atita cer) si marea rugaminte sa-mi dea detalii pentru oferta lunii ianuarie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ar place dar, s-a si dovedit dupa startul blogotecii, nu am timp destul. Ar insemna sa rup de la munca unde, si-asa, am devenit un pic nesimtit... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. deci, ultima strigare pe postul asta: cine vrea site cu adevarat, in conditiile pe care o sa le afisez mai tirziu, adica domeniu+hosting gratuit pe un an cu promisiunea de prelungire si nu scump daca nu mai e gratis??
    ca, din experienta Irinei, observ ca e greu de facut cadouri. e foarte important ca persoana care merita sa si vrea! or, eu cred ca meritati toti cei citati la mine la preteni...

    RăspundețiȘtergere
  13. Aida, mie mi-e frica, draga! Pai uite ce cred io: Am domeniul meu si free hosting pe un an. Cum procedam? Imi trebe un om priceput sa faca ceva treaba acolo ca eu cu html-u si cu flashu' nu prea stiu. Io's electrician si-s de la deal. Unu la mana. Doi la mana: Dupa un an gazda mea zice; "domnule draga, vezi si matale cum evolueaza piatza chiriilor, tre' sa-mi dai cutare amount of money!" Iar impachetam, iar ne mutam... Nu se face.
    Acuma, vorbind serios, treaba pe care o fac oamenii astia este excelenta si generoasa. Iar sansa pe care ei o ofera merita o tinta mai buna si mai interesata decat mine, de exemplu.
    Saru' mana.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nicule, si mie mi-e frica!
    da' merg cu Dumnezeu inainte! si, oricum, am primit asigurari ca nu e scump deloc (daca e sa fie pe bani, presupunind prin absurd ca haipa nu o sa ne mai duca in spate), ca administrarea e o joaca de copii - o sa-ti povestesc mai multe dupa ce o sa ma mut, lucru care se va intimpla in noaptea asta, daca nu adorm pe tastatura.:)
    sa inteleg ca te sterg de pe lista.
    offf

    RăspundețiȘtergere
  15. si tot pentru Nicu: din "negocierile" de pina acum cu haipa nu pare a fi greu deloc si se lucreaza dupa chipul si asemanarea wordpressu' care ofera (apropie urechea sa nu se auda) mai multe chestii decit bloggeru' (sssst!!!) nostru.
    in plus, nu esti obligat sa renunti la blogu' tau multiubit. nici eu n-o s-o fac.
    aceste precizari sint valabile pentru toti doritorii care, eventual, citesc aici.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am sa glumesc si-am sa zic: Mah, tu vrei sa ma cadorisesti cu acest domeniu! Pai, daca zici tu ca e simplu si e bine, atunci ma inscriu. Ca doritor. De domeniu, ce credeai? :)
    Si, in cazul in care sortii si bunatatea ta imi vor fi favorabile, de-abia dupa aia incepe greul pentru tine... cate intrebari am sa-ti pun, cate ore de instruire o sa trebuiasca sa faci cu mine... :))

    RăspundețiȘtergere
  17. se mareste lista!
    deci blogdevrancea, nicu.... se mai inscrie cineva?
    o sa fac si anuntul ala oficial, mama lui de daialap:)
    nicu: fac si instruire, da' esentialul se discuta cu haipa, daca mai traieste dupa ce iese din miinile mele:))
    deci eu n-am vazut in viata mea un om asa de intelegator si cu nervi mai solizi.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: