29 octombrie 2013

Ştiri pe scurt

* N-a fost decât 2 la 0, şi la scorul ăsta gazdele s-au înscris în PSD.

* 50 de ani de UCIN la Atheneul Român. Lumea filmului. Ninsă, îmbrăcată ca în anii 60. Tora Vasilescu avea pe ea o pijama. Julieta Szony, o bătrânică oarecare, avea o fustă făcută dintr-un halat, elegantul Ion Dichiseanu nu interesa pe nimeni, normal, pentru că nu a făcut niciun film, chestia aia numită 100 de lei nu mai are nicio valoare. * Şi-apoi Besoiu, Mircea Mureşan, omagiat nu se ştie de ce, numit tot timpul "maestrul", "inegalabilul", Irina Gărdescu, Elisabeta Bostan, ultima a vorbit despre viitorul cinematografului românesc, tocmai ea care l-a-ngropat definitiv, şi multe laude la adresa unei generaţii care trebuie să se dea la o parte din faţa filmului. S-a mâncat, s-a băut, dar impresia generală era de ceva perimat, nul, de nevăzut, de uitat. S-a remarcat lipsa totală a tineretului, în sală nu era niciunul din realizatorii noilor filme de după 90, în fapt filmele care au adus o cât de câtă recunoaştere cinematografiei noastre, filme cu care bătrânii din sală se lăudau nemeritat. A prezentat Laurenţiu Damian şi familia Velniciuc şi s-a cântat ceva trist şi prost la pian, apoi vesel şi ritmat la o orchestră de violoncele.

* Rectificarea bugetară de la sfârşitul anului 2013 va privi doar sănătatea, cultura, educaţia şi vor fi tratate cu cianură, o nouă metodă experimentată în Ecuador.

* Federalizarea României va şterge urmele multor averi făcute din furăciune. Să luăm exemplul lui Videanu. El se va muta în judeţul Vaslui unde este o altă autoritate, care autoritate n-a auzit de el şi de matrapazlâcurile lui. Ar fi cam în cazul lui Depardieu, care a scăpat în neprihănit la Moscova.

* Turul ciclist al comunei Obedeni, jud Giurgiu a debutat cu scandal. Singura bicicletă acordată de sponsor a fost furată, astfel că turul ciclist s-a desfăşurat pe jos. Prima a ieşit, la categoria 68 de kg, o doamnă necunoscută din alt judeţ, Gina Rapunzel, cazul ajungând pe masa federaţiei internaţionale.

* Cine zice ăla e.

* Unul pentru toţi şi toţi pentru candidatul numit de Băsescu la viitoarele prezidenţiale.

* Petrolul nu se va mai ieftini niciodată. Ştim de ce, dar nu spunem.

* Privatizarea CFR, OltChim, Blvd Magheru, Liga 1 de fotbal şi Pescuitul din Deltă ar trebui făcută la pachet.

Agenţia Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: