04 octombrie 2013

Ştiri pe scurt

* Aseară vântul bătea.
* Prostul nu e şi fudul cade singur în ea.
* Domnul Sidney Pacoste Jr a explicat pentru media diferenţele dintre gazele de şist: primele sunt ale nevestei după ce mănâncă fasole, celelalte ale soţului care n-a mâncat. Folositoare în industrie nu sunt nici unele, aşa că de aici nevoia de a investi în gaze de şist a statului român.
* Minerii din subteranul Roşiei Montane s-au blocat din nou în mină cu lozinca: "Răţoiul suge pula." Doleanţa face parte dintr-un grafic mai mare de revendicări şi este de fapt folosirea prescurtată a cunoscutei melodii: "Răţoiul suge pula, Răţoiul suge pula, Ura drăguţa mea, Răţoiul suge pula", prin care se înţelege o mărire de salariu de 50%.
* Poliţia din Tecuci.
* Dacă se va sparge USL, se va sparge aliindu-se cu UDMR, cu ministrul justiţiei, cu dl Maior, şeful SRI, şi cu stadionul Arena Naţional.
* Ca de obicei, domnul Mugur Isărescu linişteşte printr-o înţelepciune poporul român: Cine munceşte are, cine nu tot are, ba chiar mai mult şi atunci se potriveşte proverbul românesc: Nici nicovală, nici copită sau cam aşa ceva, care de fapt nu e românesc, este armenesc şi ne arată cum capitalul armean circulă ca sângele prin venele lu' nu ştim cui.
* Domnul Ponta apare şi zice că nu se vor scumpi chiriile, dar domnul Chiţoiu zice că da. Domnul Ponta apare şi zice că astea nu sunt inundaţii, dar domnul Gabriel Oprea zice că da.
* Cutremurele din Galaţi sunt provocate de mână de om. Astfel s-a găsit într-o peşteră o grupare de indivizi care dezbăteau cazul Bianca Drăguşanu trăgând gaze de şist cu duiumul. Unele de 3,8 Richter.
* Mingea şutată de portarul echipei naţionale a căzut în Dâmboviţa.
* "Nimic nu mai e ca-nainte", a declarat ursul Belafonte, hăcuind cadavrul unui copil din Bucişteni.
* PUBLICITATE: O babă cu un singur sân se zbate într-un borcan cu iaurt de cea mai bună calitate. Cu un efort disperat apucă marginile borcanului, trage aer în sânul liber şi zice: Aveţi minute mai multe şi sms-uri mai puţine folosind Borcanul cu Iaurt.

Agenţia Denis
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: