17 octombrie 2013

Interviu plauzibil

Generalul de brigadă Marin Cofetaru, prietenul nostru, este unul din cei mai buni apărători ai Constituţiei României, apărătorii constituindu-se într-o instituţie formată din el, iubita lui, Matilda Blur, şi din câteva veveriţe. Pentru a le lua acest interviu a fost nevoie de aprobarea preşedinţiei.

Călimara: Dle general de brigadă Marin Cofetaru, apăraţi Constituţia României. Cum se face asta?
Marin Cofetaru: Păi, ne sculăm dimineaţă, luăm ziarele şi vedem ce-i pe-acolo. Ce-au făcut Piţurcă, Bianca Drăguşanu, ăia din PNL sau PSD, pictorii ăia care au dispărut, mă refer la Picasso, Matisse şi alţii, mai vedem dacă se fură benzină şi cât, vedem cât se bea în diverse ocazii, precum şi situaţia internaţională, de exemplu bugetul ăsta american, dom'le, că tare greu se face. În toate situaţiile astea, căutate de noi cu conştiinciozitate observăm că Constituţia este respectată, aşa că încheiem ziua de muncă.
C.C. : Păi, Constituţie există şi după program. Mai les când vă referiţi la băutură, la Piţurcă sau la Bianca Drăguşanu, la Paula Iacob sau Monica Tatoiu.
M.C.: Da, există, dar tot în Constituţie scrie că programul este de opt ore, ori noi chestia asta o veghem cu stricteţe.
C.C.: Bun. Ce faceţi după program?
M.C.: Îmi sun iubita, care este în celălalt birou, tot în clădirea în care veghem la respectarea Constituţiei, pe Matilda Blur, fostă cântăreaţă de foxtrot, şi ieşim la local, că e prea devreme să mergem acasă. De altfel acasă e un fel de-a spune, întrucât vila noastră cu 18 camere nu este încă gata. Deci mergem la local. Acolo nu bem nimic, că aşa scrie în Constituţie, că n-ai voie să umbli beat pe stradă, deci nu bem nimic, da' în schimb jucăm popa prostu'.
C.C.: Popa prostu'?
M.C.: Da, Popa prostu', că jocuri de noroc nu e voie prin Constituţie.
C.C.: Deci apăraţi într-un fel Constituţia şi după program.
M.C.: Normal, dom'le, altfel cum ne luăm banii?
C.C.: Banii pentru vila de 18 camere?
M.C.: Normal. Asta e la Sinaia. Mai avem una la Geoagiu Băi, una la Mamaia, alta la Burgas, alta în Thassos şi patru în Italia, toate de când păzim io şi iubita mea, Matilda Blur, Constituţia României.
C.C.: Şi în Italia o păziţi?
M.C.: Mai ales în Italia, că iubita mea, Matilda Blur e moartă după San Remo şi se duce mereu acolo aşteptând să cânte împreună cu Giani Morandi.
C.C.: Ar mai fi ceva de adăugat?
M.C.: Nu, domnule Călimară, nu, aveţi grijă însă să respectaţi Constituţia ţării, că e jale. Atâta vă spun: e jale.

A consemnat Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: