22 noiembrie 2016

Inteligența artificială ne expandează sau cam așa ceva

Garantat 100% și o surpriză de proporții: Andreea Bădală. O tipă fumoasă, creatoare de modă de la care se îmbracă Beyonce, Madonna, Arsenie Boca, Trump și familia și lista poate continua două zile, deși fata n-are decât 25 de ani și naiba știe unde stă că n-a zis. Începe emisiunea și moderatorul, Cătălin Ștefănescu, află, ca și noi, aventurile tinerei Andreea: Crescută în Siria, Alep, învață acasă liceul cu mama, apoi își dă Bacul la București, face facultatea de dizainărie tot la București și-i trece printre degete fiorul acului de cusut pe care-l avea de la bunică-sa. Zis și făcut. Își deschide !?? magazine în Franța, New York, Moscova și vinde de-ngheață apele numa' și numa' țoale. Încet, încet, Lenin, Mussolini, Hollande, Mama India prind de veste și se îmbracă numai de la ea. Poftim? Poveștile astea de adormit copiii nu le verifică nimeni, draga noastră TVR1? Că iar aducem vorba de taxa pe care ți-o dăm. Da, iar. Chiar, de ce ți-o dăm?

Stephen Hawking, prietenul nostru drag care ne susține în afirmația că s-a terminat cu religia, zice: În maximum 10.000 de ani, dar se poate și peste 1.000, omenirea se va confrunta cu inteligența artificială. Și nu se știe cine va ieși învingător. De aceea, cu cât va coloniza mai rapid o altă planetă cu atât va fi mai bine. Poate Marte? Poate Moldova? Poate alta? Cine știe? Dar e bine s-o roim de pe pământ. Și are dreptate. Pentru că întâi și-ntâi trebuie roit repede din România unde inteligența artificală a furat mere, pere, petrol, autostrăzi, vapoare, wc-uri, Microsoft, fotbal, sănătate, apele Dunării, județe, stadioane, metrou, calcane de case, pământ, irigații, tractoare, bănci și multe, multe altele. Inteligența artificală din țara noastră este în plină expansiune și va trebui cât de curând să fugim. Poate după votul din 11 decembrie? Să vedem.

Inteligența artificială a liberalilor este deja în funcțiune. Dna Gorghiu zice: Până în 2020 vom avea salarii de 4.300 lei, până în 2040 de 6.300, până în 2200 de fără număr fără număr. E clar, așadar, cu cine vom vota.

Cel mai tare pe inteligență artificială este președintele filipinez Rodrigo Duterte. La întâlnirea de zilele trecute cu Putin, Rodrigo Duterte a spus: Filipinele, dle Putin, abia așteaptă să fie parte Europei.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: