18 noiembrie 2016

Iggy Azalea: Am un vagin câștigător

Metallica își lansează astăzi, 18 nov, albumul, primul după opt ani, Hardwired...To Destruct. Cu chitări, tobe, chestii. Ar fi vrut s-o facă la Sala Palatului din București, dar Sala este ocupată de Loredana Groza care repetă pentru concertul ei Sentimente. Metallica ar fi putut-o face și la Sala Mică, dar Sala Mică e ocupată tot de Loredana Groza care-și scrie autobiografia intitulată Sentimente. În această situație, Metallica își va lansa albumul la Londra, 19 nov, într-un concert la care se poate ajunge de la București cu tramvaiul 1, autobuzele 182, 282 și nu mai știm ce. Londra este lipită, ni se pare, de strada Roma, înainte să intri în pasaj.

Revista pentru bărbați GQ, Gentlemen's Quaterly, a dat niște premii ieri, 17 nov, într-un loc mișto din USA. Nu spunem care, că nu-l știm. Printre premiante a fost și Iggy Azalea, solista pop a momentului. Ea a defilat pe covorul roșu cu toate formele la vedere. Apoi, a declarat: Am un vagin câștigător. Toată lumea de bine a aplaudat. Pentru cine n-o știe pe Iggy, tre' să badă XFactor Australia. E în juriu. Dacă partidul dânsei, PNL, va câștiga în 11 decembrie 2016, doamna Alina Gorghiu va împrumuta și dânsa această afirmație.

Marilyn Monroe a fost detronată de pe locul 1 al celei mai frumoase femei din toate timpurile. Pe primul loc, la ultimul sondaj, a ajuns Cara Delevigne. Ne-am uitat și noi la ea, și putem spune că are sprâncenele prea groase. Mă rog. În locul trei a ajuns Kim Kardashian.

România a avut întotdeauna un rol de exportator de securitate regională sau de factor de siguranță tot de securitate regională. Ca acum, când harta dimprejurul României s-a înroșit brusc.

Black Friday. De obicei, toate acareturile care se vând cu această ocazie sunt mai ieftine ori înainte ori după Black Friday. Așa că fiți atenți.

Vestea cea mai bună a alegerilor din 11 decembrie este că vom avea, în sfârșit, mai puțini parlamentari. Nu atât de puțini câți am vrea, dar e un început de însănătoșire a instituției. Până la un singur parlamentar, mai avem de așteptat două, trei generații.

A început campania electorală autohtonă. E plină de minciuni și promisiuni de-acum un secol. Exemple: Vom lupta contra corupției!! Vom face autostrăzi!! Tinerii cumva. Spitalele cumva. Inundațiile așișderea.

Pantru a demonstra lumii că suntem încă racordați la planetă, bulevardul Magheru va fi rebotezat. De la 1 ianuarie 2017 el se va numi Donald Trump, Melania și Poporul american.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: