08 noiembrie 2016

Clinton și Trump la Zimnicea

Dacă nu va câștiga alegerile de astăzi, Donald Trump se va muta la Zimnicea unde își va cumpăra un domeniu. Dacă nu va câștiga nici ea alegerile de astăzi, Hillary Clinton se va stabili și ea la Zimnicea unde-și va cumpăra un domeniu cu casă de patru camere. Evident că la prima plimbare în natura Zimnicei, doamna Clinton se va întâlni cu domnul Trump. Cei doi se vor bucura, se vor căsători și-și vor deschide o afacere cu ajutor de la statul român. Pe legea aia care dă bani tinerilor români să-și facă calorifere în curte. Numai că cei doi proaspăt stabiliți în Zimnicea, vor deschide o afacere cu mari beneficii pentru România. Ei vor produce acolo aparatul invenție proprie numit ClinTru, care este de fapt un colac care se aruncă din avion când acesta este în aer, pentru a-i regla zborul.

Bravul nostru moldovean Igor Dodon, care ar fi meritat să candieze la primăria Constanța, că-s mai mulți bani, decât la președinția Moldovei, promite înainte de turul doi o chestie la care trebuie să luăm aminte pe viitor și noi, românii. Dânsul, dacă câștigă alagerile, va desființa bacalaureatul. Nu de tot, ci numai pentru cei care nu vor părăsi niciodată spațiul estic al Europei.

Știrile de mâine, TVR 1, cu Mihai Găinușă. Vedem și noi și nu ne vine să credem că omul ăsta este atât de lipsit de umor.

PUBLICITATE O babă stă de vorbă cu ea însăși. Într-un parc cumva, o bancă, un cireș. Brusc îi cade un șifonier cu patru uși în cap. Moare pe loc. Sloganul: Tampoane ca la mama acasă.

Piața Ferentari. O ocolești de obicei. Dar wendul ăsta nu se face. Aici va avea loc primul Festival de Jazz din această parte a Bucureștiului, în 11 și 12 nov. Deci cu toții la Ferentari Jazz Fest din sectorul 5 al capitalei.

IARĂȘI PUBLICITATE Baba dacă a văzut ce pericole o pândesc în parc, a plecat cu șifonierul acasă. Moșul ei s-a bucurat și i-a numărat ușile. Erau numai trei, ori el știa de patru de la Știrile ProTV. Așa că a scos o bâtă și a zis Sloganul: Tampoane ca la mama acasă.

Mitingul PNL a fost organizat pentru a aproba și susține măririle salariale ale PSD.

Mai era o știre importantă cu cine sapă groapa altuia, dar s-a pierdut în redacție.

Sâmbătă, 5 nov, la Club 99 din București s-au acordat Premiile Coșovei, ediția a III a. Eveniment de ținută.

Partidul Liftul Bunăstării din România își face program electoral. Aveți puțintică răbdare.

Agenția CĂLIMARA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: