30 noiembrie 2015

Nene, câtă prosteală!!

Armata noastră defilează de 1 Decembrie, ziua națională a României. Are uniforme noi, tunuri noi, săbii noi, căciuli și ghete noi și, probabil, ne apără sau ne-a apărat țara de dușmani. Așa o fi, dar când te uiți la generalii care o conduc parcă n-ai zice că-i așa și că ea există, armata, pentru alte afaceri.

Problemele masculine vor fi rezolvate din 2016 cu noile prezervative Arsenie Boca. Ele asigură o erecție superbună și chiar dacă se rup protejează sexul de mamam focului.

Mâine, 1 Decembrie, e răscoală la București. Sistemul se va apăra din nou și nu se va clinti. Sistemul nu mai poate fi schimbat, și, atenție, nici nu va mai permite un alt Colectiv. Soluția schimbării este poate la CNSAS, care vedem că nu se face public, iar dacă nu, este de durată, de foarte mare durată.

Vedem The Big Lebowski a treia oară. A cincea? Film care mâine poimâine face 20 de ani, premiera 1998. Pomenim doar actorii, îndemnându-vă să-l revedeți decât să vă pierdeți timpul cu Jocurile Foamei, Cu Regate nu știm cum sau cu Aferim și Un etaj mai jos. Deci: Jeff Bridges, Juliane Moore, John Turturo, John Goodman, Steve Buscemi, Tara Raid și Plilip Seymour Hoffman. Și gata, mai vreți și subiectul? Scrieți-ne.

Mare demisie mare la echipa de fotbal Steaua: Rădoi s-a cărat. Păi, bine, bine, Rădoi n-avea decât calitatea de informator al vestiarului, adică ciripitor pentru Gigi Becali, iar patronul a vrut să-l răsplătească numindu-l antrenor chiar dacă ne-avea studii. No, uite, însă, că școala se răzbună.

Pe 2 decembrie, Parlamentul României se adună ca să sublinieze importanța zile de 1 Decembrie ca zi națională a României. Cel care a făcut și propus convocarea este Tăriceanu. Face ce face omul ăsta, numai să-l scape încă o zi pe Șova din arest.

Sinead O'Connor, celebra solistă irlandeză anunță că vrea să se sinucidă. Bun, dar de ce nu așteaptă să i se caute un nou Colectiv la București?

Vedem la guvern ședința de acum câteva zile condusă de Dacian Cioloș. În partea dreaptă a imaginii, deci în stânga lui Cioloș, sunt membri INMR, institutul care ne dă vremea condus de Ion Sandu. Acesta explică cu gesturi largi primului ministru ce înseamnă poleiul: E alunecos, mașinile pot derapa, accidente în lanț, înțelegeți? Iar Dacian Ciooș dădea din cap că da. Nene, câtă prosteală!!!

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: