26 noiembrie 2015

Știri pe scurt

Tehnocrații lui Cioloș s-au apucat de treabă. Au doar un an la dispoziție ca să îndrepte și să arate ce e stricat de două mii de ani în Carpați. De exemplu dimensiunile aspirinei: această bulină trebuie să aibă de acum înainte un diametru de juma de metru ca să nu mai poată fi consumată oricând, astfel economisindu-se multă cretă. Apoi, mult hulitele, necesarele și dragele noastre autostrăzi: ele trebuie făcute în pantă și vor funcționa astfel: dai drumul mașinii de sus, să zicem din București, și o lași să meargă la vale, fără motor, până la Mamaia, fără să consume un centimetru de benzină. Bine, bine și înapoi, cum vine șoferul? Cu trenul. Ăsta, trenul adică, va avea o singură roată ca să se reducă frecarea și să sporească urcarea spre București. Deci, uite lucruri simple, dar esențiale de făcut până la alegerile din 2016.

Guvernul Cioloș va permite la liber studierea dosarelor de la CNSAS în virtutea dreptului la informare al oricărui cetățean român.

Andreea Marin, Norica Neculai, Rovana Plumb și Stela Popescu vor juca în noua comedie de la PROtv, Athletico Textila. Un fel de tragicomedie a noului val cinematografic. Dăm un exemplu: Andreea Marin e mama Noricăi Neculai. Îi spune: Norica, mamă, nu te duce la fotbal. Te lovește mingia știi tu unde și la spitale nu-i loc, că-s ăia de la Colectiv acolo. Și țin-te râs, și iar râs, până când diva, Andreea Marin, intră în PUNR.

PUBLICITATE O babă stă pe oală. Își face nevoile. Se aud zgomote specifice, apoi baba dă să se ridice. Nu poate. Oala e lipită de ea. Apare sloganul: Cu LIPINOL ești ca la țară.

Echipa de bowling a Parlamentului României va juca un meci de calificare cu echipa de bowling a comunei Clejani, județ Giurgiu, scor 2 la 2.

La aparatul de radio al avionului rus doborât zilele trecute de aviația turcă era o melodie cu Holograf. Din această cauză avertismentele de la sol ale turcilor n-au putut fi recepționate de pilot care, se pare, că și dansa în coqpit pe melodia "Și băieții plânge cu hohote" sau cam așa ceva.

Dăm legătura acum cu Stelian Cafu Tănase aflat în groapa în care a murit biciclistul de ieri, alaltăieri: Stimați telespectatori, sunt în groapă, nu mă vedeți, așa că noapte bună!!! Dar e păcat, că o mamă a rămas orfană!!

PUBLICITATE O babă stă pe oală. Își face nevoile. Apare motanul ei. Vrea și el să-și facă nevoile. Pun de-o bătaie. Apare sloganul: Mai mult Fixodent numai la LIDL.

SPORT Numa' Gigi Becali să nu fii.

VREMEA Vremea se vede, nu trebuie s-o prezentăm.

Agenția CĂLIMARA



4 comentarii:

Lăsați răspuns aici: