16 martie 2017

Țară, țară vrem partid!!! Nou binențeles

E clar că trebuie un partid nou, cum România n-a mai avut niciodată. Ăla cu Nicușor Dan s-a fâsâit și oricum n-avea cine știe ce prospețime sau vigoare de secol 21. Nouă, românilor, acum în al 12 lea ceas, adică până nu pun ăștia și mai multe viteze la mașina europeană, ne trebuie un partid tânăr, vesel, adică treaba să se facă în hohote de râs ca la Guerrilla de dimineață când se hlizesc ăia fără rost, deci un partid care să corespundă imenselor nevoi ale românilor: bunăstarea, cireși mai mari și mai coapte, albastre dacă se poate, wc-ul nu în fundul grădinii ci la șosea, ca să stai pe tron, să numeri mașinile care trec și să faci raport la secție, banane din Zair și multe, multe altele. Un partid care să propună o strategie economică serioasă, care să scoată România din Balcani și s-o mute în locul Angliei. Că acum, cu Brexitul ăsta Angliei îi este indiferent unde pune Londra, și cel mai bun loc este lângă Slobozia. Un partid care să stabilească traseele țânțarilor, această pacoste mondială, un partid care să facă autostrăzi în direcții greșite pentru a inventa apoi un joc, tot mondial, numit Caută, caută, caută!!!, cum a zis Lenin, un partid care să construiască de la zero noi cursuri de apă, știut fiind că Ion Iliescu va lăsa în urma sa o mare inundație, un partid care să anticorupționeze degeaba, că corupția a fost eradicată și tot așa. Specialiștii în politică de la Călimara cu Cerneală vor studia programul partidului și vă vor ține la curent. Vă vor ține la curent ani de zile la posturile tv Antena 3, Realitatea și România TV, ba chiar și la B1.

Circulă pe Net, pe Fb, și pe unde mai vreți o înregistrare a unei ședințe masonice ținută la Teatrul Odeon. În filmare apar actori și personaje cunoscute. Nu dăm nume, dar dacă ne enervăm facem publică filmarea. Care este autentică, parol!! Cu mantii negre, cu săbii, cu ciocane, cu talăngi, șorțuri, medalii și alte lucruri hilare, personajele alea negre behăie ceva atât de haios, că s-ar putea face un serial horor pentru copii. Aceste ședințe primitive, anacronice, ridicole chiar, reprezintă, de fapt, marea noastră masonerie, care nu e decât o căpușă pe banii noștri. Da, da, pe banii noștri.

Ion Țiriac zice ceva de un hoț care lasă ceva în urma lui. Se referea la Ali Baba și cei 40 de hoți, care au lăsat în urmă puncte, puncte, puncte prin țară, prin Monaco, Paris sau Berlin. Dar a zis și ceva bine: dacă justiția din România și-ar face datoria cum ar trebui, noi, românii, am recupera diferența dintre noi și vest în câțiva ani.

Agenția CĂLIMARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: