07 martie 2017

Știri pe scurt

În definitiv, Dunărea curge din Germania spre România și trece și prin Giurgiu, așa că autoritățile locale s-au gândit să construiască pe sub fluviu un tunel după modelul celor care leagă Suedia de Danemarca sau Anglia de Franța, tunel care să nu iasă în niciuna din aceste țări. Așa că au votat ca tunelul care pleacă din Giurgiu să iasă tot în Giurgiu iar cel din Ruse să iasă tot în Ruse, Bulgaria. În felul acesta transportul peste Dunăre se va îmbunătăți.

La recentele Campionate Europene de Atletism de la Belgrad, România n-a obținut nicio medalie. Și-a propus doar una și n-a fost să fie. Din cei 12 sportivi români participanți, doar 12 dintre ei au obținut câte un meritat loc 11 la probele la care au concurat. Olga Szabo a declarat: La următoarele europene sau mondiale de atletism, voi face o selecție de sportivi din azilele de bătrâni. Măcar ăștia bătrâni dacă aleargă îi uită Dumnezeu pe teren și se eliberează azilele.

Conceptul Europa cu mai multe viteze își face deja efectul în România. Șoferii români au dat iama în magazine și au cumpărat toate cutiile de viteze din Europa, ca nu cumva vreun netot european să schimbe viteza fără să știm și noi.

PUBLICITATE O doamnă în vârstă, 70, 80, l-a prins pe Peștișorul de Aur și-i spune arătând spre un porc: Ficat, Ficat, Căcat!!

Fiind invitat la întâlnirea anuală a jurnaliștilor români, Donald Trump a luat cuvântul și a spus: Mințiți, mințiți, mințiți!, că numai așa găsiți drumul spre bunăstare!! Spre o Românie normală.

HOROSCOPUL zilei de 7 martie 2017: Cei născuți în această perioadă văd cum pe cer se conjugă Jupiter cu Saturn și pleacă la slujbă. Pe drum întâlnesc numai corupție. Este urmare a grațierii trecute prin parlament, pentru care oamenii au ieșit degeaba în stradă. La prânz, vă dă mama telefon. Ea spune: Fato, ți-ai uitat mănușile!! Treceți peste și săriți în brațele băiatului care vă iubește.

PUBLICITATE Mihaela Rădulescu s-a tot ajustat la față până a ajuns Baba Cloanța. Apare sloganul: O babă, un cuțit, o babă, două cuțite, slogan însoțit de mitraliera cu care s-a pozat la revoluție.

SPORT N-a înscris nimeni.

VREMEA A reapărut cotidianul Oglinda al lui Dan Diaconescu. Cu Elodia pe prima pagină. Punct.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: