18 martie 2017

Chipul lui Nicușor Dan pe noile bancnote de 4 lei

După ce a fost deconspirat ca turnător, după ce face vin și vinde în draci, după ce e mucles cu hoțiile țării, după ce vinde plăcinte de mere angajaților, după ce numără și împarte banii țării de mai bine de 20 de ani, ei bine, Mugur Isărescu, că despre el este vorba, poate să facă ce vrea. Cine să i se opună? Milionarii români care au banii prin el la alte bănci de afară? Societatea civilă? Armata? Cultivatorii de pepeni? Bibliotecarii? Autobuzele cu aer condiționat cumpărate de Videanu? Ghiță fugarul? Parlamentarii? Jurnaliștii care se miră de cum a ajuns Olguța Vasilescu să vorbească greaca veche în Thassos? Minerii? Haida de!!! În acest sens, Mugur Isărescu pregătește o nouă înfățișare a banilor țării, mai pe scurt, va tipări noi bancnote care să reprezinte realitățile României de după 11 decembrie 2016.

Astfel, noua bancnotă de 4 lei va avea pe față chipul lui Nicușor Dan legat cu lanțuri de Piața Matache, iar pe verso, logo-ul USR: Europa, venim!! în patru limbi. Noua bancnotă de 11 lei îl va avea pe față pe generalul Coldea tricotând un fular tricolor, iar pe verso SRI-ul luptând pentru binele țării prin Monaco, Las Vegas, Paris, Coasta de Azur sau pur și simplu la Snagov. Noile bancnote de 28 de lei, ceva mai mari, vor avea pe față cele trei grații ale politicii române: Elena Udrea, Monica Macovei și Monica Tatoiu sau cam așa ceva, pentru că chipul Monicăi e cu spatele, iar pe verso stă scris logo-ul bancnotei: Unde-s trei puterea crește! Pe cele de 53 de lei este înfățișat Teodor Stolojan dând sfaturi despre averea lui Ion Țiriac, iar pe cele de 107 lei va fi înfățișat însuși Ion Țiriac câștigându-și averea din tenis, mai precis avem imagini din meciul cu Stan Smith de la București de prin anii 70 ai secoluluii trecut. Și gata. Sistemul financiar se va revigora, poporul român nu va mai fugi peste granițe, ci va colecționa noile bancnote prin spargeri, devalizări, evaziuni fiscale. România se va salva astfel de la dezastru în ceasul al 12 lea și va reveni în rândul țărilor europene cu wc-ul în casă. În bucătărie adică sau sub aragaz. Te caci și mănânci, noul logo al bunăstării României.

Musca țețe, Maria Cumajuscule, de meserie vorbitoare de limba engleză, va fi angajată la parlament pentru că dacă adică decât un demnitar român este nevoit să nu vorbească nimic să vorbească ea. Numele ei de cod va fi, în limbajul criptat al SRI, Manole 2 sau 3, pentru că unele muște vorbesc germana, altele polona, altele nimic, doar fac denunțuri de la târgurile de carte din străinătate la care România are stand cu cărți de Norman Manea.

Agenția CĂLIMARA

2 comentarii:

Lăsați răspuns aici: