10 decembrie 2016

Știri pe scurt

Un corp solid scufundat într-un lichid rămâne acolo. Dar nu pentru mult timp. El se scoală, se îmbracă și se duce să voteze cu PSD.

Cine sapă groapa altuia, dă pe fundul gropii de ALDE și votează cu ea.

După marea schimbare votată de români pe 11 decembrie 2016, Nicușor Dan își va vinde cămașa la Plafar.

Cetățeanul Izmir Panaitescu din Uiești, județ Giurgiu cultivă de când se știe cauciuc și îi merge foarte bine. Deunăzi l-a vizitat securistul șef al cauciucului din România și i-a spus: Vrei să nu te dăm afară din afacerea ta? Vrei să nu te trimitem după cauciuc în Siberia? Votează PSD.

Votând marea schimbare sistemul se va schimba și el. Acoperiții și turnătorii din teatre, stadioane, fotbal, librării, edituri, cinemauri, sănătate, agricultură, benzinării, IT-uri, multinaționale, advertising, croitorii, revoluții, parlament, ong-uri, adică din toată țara vor fi schimbați și ei cu alții mai tineri sau deloc.

PUBLICITATE Două babe își dispută un tânăr de 22 de ani. Io îl iubesc mai tare ca tine! Ba io!! Începe lupta. Una retează capul celeilalte. Cu el tăiat baba votează PSD.

Parapsihologul Lenin Delavrancea, profesor la SNSPJ, a declarat: Electoratul român, orice ai face, n-a depășit starea de PSD. Din mai multe motive: teama de securitate și de pierderea locului de muncă, furtul, evaziunea tacit acceptată de autorități a alcoolului casnic, melodiile de muzică ușoară, minciunile media și fotbalul cu tentă securistică. Vor mai trece vreo cinci generații pentru a accede la etapa superioară, aceea de ALDE.

La ieșirea de la urne, cetățeanul Gospodin Vlădescu din Teleorman, lângă gară, a declarat: Am votat schimbarea, vreau s-o schimb pe nevastă-mea cu secretara mea, că ea, secretara, e mai înțeleaptă, mai harnică, are fundul mai mișto și ne uităm împreună la toate filmele românești în care joacă Florin Piersic Senior, Junior și Mediu. Dacă toată lumea ar vota schimbarea, ca mine, România n-ar mai avea nevoie de investitori.

PUBLICITATE Trei babe își dispută un tânăr de 24 de ani. Acesta se uită în valurile mării după o sirenă de 20 de ani, cu coada de aur, părul mov și sânii din alabastru negru. Începe bătaia. Sirena scoate o sabie. Le taie pe babe. Apare sloganul: Internet mai rapid pentru sirenele de la malul mării.

Unde dai și unde PMP.

SPORT Începe un meci, nu știm care.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: