19 decembrie 2016

Revoluția în șoaptă a PSD-ului

Citat aproximativ din Liviu Dragnea: În ultimul an a avut loc o revoluție șoptită în partidul nostru. Am aflat pe surse cum a fost, ia să vedem. Intră în sediu Lia Olguța Vasilescu și zice: șșșșșșșșșșșt, șșșșșt, șop, șop!!! Vin apoi Doina Pană și Ecaterina Andronescu: șop, șop, ști, ști, că nimeni nu șip, șop, șap, înțelegi? Da, cirip, cirip, înainte!!! Trece și Nicolae Bănicioiu pe culoar și aude șușotelile. Știe că e vorba de reorganizarea partidului, așa că se bagă și el: Io, șop, șop, șop, nu știu câți bani, șip, șip, șap!!! Trece și Sorin Oprescu, care e independent al PSD-ului, și zice: Nu, nu, că șapa, șapa, șopa, șopa, șipa, șipa, dar la vară după ce cade Codul Penal!!Apare cu o cutie de mici bine făcuți Mihai Tudose. Aude șușoteala. Zice: Păi, io, micii, șop, șop, șop, șop, nu așa am vorbit? Ba da, îi răspunde Mihai Chirică, ba da, dar șt, șp, șc, vai de mama lor cu salariile astea. La final, Vlase Petru Gabriel zice o poezie mobilizatoare: Șopa, șopa sus pe gard/Șipa, șipa jos pe gard/Trece partidu'/Trece partidu'/Mama lui de gard!!!

Din 2017, cică din martie, fiecare cetățean al României va fi obligat să rezolve o problemă de fizică. Cine nu va putea s-o rezolve nici singur nici cu meditatorul suprem va fi pasibil de o amendă usturătoare, de ridicarea mașinii, și de dublarea taxei de stâlp. Suntem în măsură să facem publică prima problemă cu condiția să nu mai spuneți la nimeni. Deci: Doi elevi au de parcurs de la școală până acasă aceeași distanță, 300 m. Ei pornesc de la școală în același timp, dar unul merge pe jos cu viteza de un metru pe secundă, iar celălalt cu bicicleta cu viteza de 16 km/h. Întrebare: Cu cât timp ajunge acasă al doilea elev față de primul. Se rezolvă așa: facem apel la Legea mișcării: viteza egal cu lungimea deplasării înmulțit cu timpul în care ceva cumva. Cam așa ceva, dar ce nu spune enunțul problemei este că primul elev a uitat la școală un caiet în care scria poezii iubitei, iar cel de-al doilea nu venea de la școală, doar se prefăcea ca să dea bine în problemă. Și nici nu era bicicleta lui, ci o șparlise de la fata unui prieten, fată cu care se bătuse suficient cât să-i fure bicicleta, pe care de altfel a și vândut-o imediat ce a fost văzut în problemă. După ce aflăm toate astea, trebuie aplicate mai multe legi, ori de legi se ocupă numai Curtea Constituțională a României. Succes.

Emisiunea lui Capatos de pe Antena 1 s-a închis, Slavă Domnului. De atunci el este invitat să facă turul televiziunilor. La TVR 1 a și fost la emisiunea lui Mircea Dinescu. Urmează emisunile lui Gâdea, Ciutacu, Eugenia Vodă, Teo Trandafir, Măruță, Dan Negru, iUmor, Las Fierbinți, Vine mama la cireașă sau cam așa ceva, aia de pe Prima, la cele fotbalistice unde vorbesc urâții ăia, la CNN, la Radio Iași, la TV Neptun și în final la Rareș Bogdan, care-l va anunța ca prim ministru.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: