27 februarie 2016

Știri de pierdut timpul în wknd

Domnul Iohannis a zis că Justiția tot înainte, că tre să dea exemplu, precum și banii, că tre să revină nu-ș cui. Mai deunăzi, în parlament, a zis că partidele, că e momentul unei forțe, unei liniști, unui ceva pas cu pas. Idei valabile, de necontestat.

The Revenant și Steve Jobs, două filme proaste băgate în seamă la Oscar. Măcar acolo, pe covorul roșu, trece Cate Blanchet. La noi, la Gopo, trec Iulia Rugină și Andi Vasluianu. Iar filmele sunt de altă natură.

Romeo și Julieta la teatrul de păpuși din Târgoviște. Premiera, 26 fev, ora 19, adică ieri. Un eșec baban datorat Irinei Niculescu, regie, scenariu, și lui Mihai Ctin Ranin, directorul teatrului.

Nicușor Dan îl pârăște pe Robert Negoiță. De unde că lupta se ascute haios. Cum nu te aștepți. Într-un ocean pesedist, o să vedeți că avem dreptate la localele din 5 iunie, copiii ăștia se joacă de-a primăria.

Gabriela Firea nu are contracandidat.

Nominalizările la premiile autohtone Gopo sunt multe, dar singurul film care merită văzut, nu zicem că-i genial, este București Non-Stop al lui Dan Chișu.

Polița RCA în rate. Așa mai merge, dar asta înseamnă că o pot scumpi cât vor, că la 30 de lei pe lună nu bagi de seamă.

Mor bebelușii în spitale. Mor de câțiva ani buni, iar imaginile care ne sunt prezentate sunt tot cu ei la câteva luni. Oare niciunul n-a crescut în toți anii ăștia?

Traian Băsescu a declarat la Nașul că a predat CNSAS 2.500.000, două milioane cinci sute de mii, de dosare ale securității. Așa o fi. Dar în ce calitate?

Primăvara se anunță capricioasă.

În Centrul Vechi trebuie asumată răspunderea. Așa că putem muri liniștiți că un patron stă acasă și-l doare-n cur de noi cu răspunderea asumată.

Birocrația e în floare la noi și nici nu poate fi stârpită. N-are cum, pentru că un sistem online ar lăsa șomeri peste un milion de bugetari de la ghișeele din toată țara. Asta ar însemna un milion de voturi lipsă de la PSD.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: