18 februarie 2016

Situația economică a județului Giurgiu

Neajlovul nu mai dă din valuri și nu mai curge de vreo două săptămâni, zilele săptămânii sunt încurcate, oamenii zicând că azi e luni când e joi toată ziua, sau dumninică zic că-i marți când e sâmbătă. Generalul Manole Ben Manole, cel care are grijă ca în valea Neajlovului să fie respectată Constituția României nu putea permite așa ceva. Se stricau rânduiala vieții și economia județului. Convocă așadar Consiliul Superior al Armatei județului Giurgiu cu sediul în pădurea Uiești.

Primul care vorbi fu un berbec rotund cu mustăți galbene: Domnu' Manole, vin localele și io zic să mai stăm.
O muscă rămasă vie din WW2: Nu mai avem hârtie igienică, cu ce mai ispitim electoratul?
Un bătrân de pe FB cu față de indian: Dacă primim banii de pod, bani europeni mă refer, pentru podul care să ne leagă de Vadu Lat, nu-i băgăm în pod, chiar dacă toată lumea știe asta, ci deschidem o cârciumă, că-s puține, la intrarea în moară. Oamenii beau ce beau, uită sacii de porumb la poartă și noi, care din banii europeni am cumpărat un Maersk, vindem mălaiul în China, că are nevoie. În felul acesta, mă refer la bani, putem plăti și profa de latină, că ăștia din Clejani nu pot fără ea, putem plăti și profa de sexologie, că ăia din Obedeni fac câte nouă copii pe an ceea ce nu e igienic, și cu restul putem să finanțăm nouă tururi la primărie până o alegem pe Tanța.
Mai vorbiră doi cetățeni agenți CIA, un general SRI, două veverițe și-un cal spunând același lucru: Banii care vin de la PSD, ALDE și UNPR pentru locale cu un singur tur trebuie șutiți.

Manole Ben Manole înțelese rapid care e situația. Se duse acasă, o sculă pe nevastă-sa, Florica Ben Florica, și-i dictă: Către Iohannis, Cioloș, Tăriceanu, Mădălin Voicu și Rareș Bodgan. Domnilor, situația economică a județului nostru, județul Giurgiu, nu este așa de grea pre cum speram. Nu. Avem lapte, făină, deci astea sunt. Găini, prune cu duiumul. Ce n-avem, domnilor, și este grav, sunt solistele vocale instalate pe Neajlov, pentru ca melodiile lor să se vadă din OZN-uri, că am auzit că circulă înspre Giurgiu după pește. Cam asta ar fi, și mai e ceva: Să vină de la Antena 3 să dea pe post că la noi nu-i corupție, domnule, nu-i. Cu stimă, generalul de brigadă Manole Ben Manole.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: