10 februarie 2016

Legea defăimării

Generalul Manole Ben Manole, țineți minte că este cel care apără Constituția României pe râul Neajlov, s-a sculat în dimineața asta cu capsa pusă. Din cauza nevesti-sii, Florica Ben Florica, care-i spusese aseară în pat: Manole, ți-au rămas izmenele mici, așa de tare te-ai îngrășat. Așa era, dar generalul consideră această chestie intimă defăimare. Adică se simțea prost și ar fi vrut să-i ceară Floricăi niște bani pentru reparații morale. Florica n-avea bani, pentru că în ultimul timp Constituția nu mai produsese nimic, așa că generalul își puse niște izmene mai largi și se duse la domnul Dragnea, la PSD. Am fost defăimat, îi spuse generalul lui Dragnea, care era cu legea pe masă și o studia. Dragnea l-a întrebat: La ce capitol? La capitolul Izmene, veni răspunsul. Dragnea căută capitolul Izmene și găsi: Cine defăimează la Izmene azi, mâine-i un bou. Îi spuse asta generalului, care plecă mulțumit. Ajunse acasă și-și strigă nevasta. Pe un ton dulce răstit îi spuse: Mâine ești un bou.

Satelitul nord coreean lansat mai zilele trecute a aterizat o oră la Zimnicea. Din satelit a coborât coreeanul Mi Din Do, care avea de vânzare un tricou cu Cătălin Botezatu îmbrățișându-l pe Ion Iliescu. Toată Zimnicea călare pe el. Mi Din Do a vândut tricoul foarte bine iar cu banii s-a dus să pună benzină în rachetă. Sau, mă rog, satelit. Acum satelitul se îndreaptă spre Huși unde, s-a constatat, locuitorii n-au nicio poză cu Ion Iliescu, darmite cu Botezatu.

Sylvester Stallone s-a hotărât să boicoteze Oscar-ul 2016 din cauza, spune el, lipsei diversității rasiale. Cei din conducerea evenimentului i-au promis că vor aduce la festivitate cam un milion de sirieni din Europa.

Sondaj baban: Dacă mâine ar avea loc alegerile prezidențiale, pe cine ați vota? 99% din repondenți l-au numit pe Vlad Țepeș. Contactat de agenția noastră, Vlad Țepeș ne-a declarat: Românii mint. Nu m-ar vota niciunul, deși sunt în stare să conduc căcatul ăsta de țară. Ei, ascultați-mă bine, îi vor vota tot pe Firea, Ponta, Dragnea, Voiculescu, Ion Iliescu, Videanu și restul.

La miezul nopții, generalul Manole Ben Manole primi un telefon. Era Dragnea. Generale, că tot veni vorba de defăimare, la capitolul 4, numit Cauze Obiective, băgăm și alineatul 5, Bătaia e ruptă din Rai. Îți convine? Generalul o privi pe Florica dormind. Dormea așa, cumva defăimător, și se gândi că prevederea e bună. Se duse la șifonier și scoase o bâtă.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: