22 octombrie 2014

Bazaconii

Cetăţeanul Cristian Demostene Pătrunjel, de profesie plantă acvatică, din com Obedeni, jud Giurgiu, se întreba, pe bună dreptate, la ce-s bune orele de vară şi de iarnă pentru români. Gândea, stând cu toporul înfipt în gâtul soţiei: Dacă dau ceasul cu opt ore înainte pot fura mai mult? Mai puţin? Da' dacă-l dau cu cinci înapoi, fac ăştia canalizare la noi în sat? Aduc ăia cu papucul Dacia în loc de pepeni femei? România asta ce treabă are ea cu orele astea? Da' să zicem, că dau ceasul pe loc. Nici înainte, nici înapoi. Ce, ies alţii la alegerile astea? Nu, nu ies, îşi spuse tot singur, şi dădu să scoată toporul din gâtul femeii. Dar aceasta nu mai era în pat, era după uşă. Cu un ceas în mână. Tic, tac, tic, tac şi o explozie puternică le zgudui casa.

Directorul fabricii de încălţăminte de piciorul stâng din com Ampoiţa, jud Alba, dl Legal Dumitru, tocmai înghiţise un nasture la micul dejun. Unul mare, galben, cam cum ar veni de plapumă. Zise nevestii: Bate-mă pe spate, poate-l scap în cană. Nimic. Dă mai tare, mai sus, aşa, aşa. Nimic. Dezbracă-te, să vedem dacă iese la o mică zvârcoleală erotică. Şi dăi, şi dăi, da' nimic. Îl durea din ce în ce mai tare. Se îmbrăcă şi se duse la Alba Iulia, la doctor. Doctorul de nasturi, o blondă super tare, d'astea fără şcoală, îi provocă o erecţie cumplită. Da' nasturele nimic. Blonda îl trimise la PNL. Apoi la PSD, la PMP. Tot nimic. Întors acasă, dl Legal Dumitru o rugă pe nevastă-sa să-i coasă nasturele definitiv. Femeia făcu întocmai, şi-l cusu pe bărbat-său de nasturele de la sutien.

Submarinul american Yelow Melow zăcea pe fundul râului Neajlov în dreptul com Obedeni, jud Giurgiu. Era patrulă. Căpitanul submarinului, căpitanul John Guatemala Jr, privea prin periscop. O vacă intrase în râu. Linişte, ceru căpitanul. Dar vaca nu era singură. Era călărită de o tânără fată, frumoasă, cam brunetă, cu cracii lungi şi ţâţe babane, cel puţin aşa dădea periscopul. Fata zise: Căpitane, nu-mi cumperi vaca? John rămase prostit, oare cu mă vede asta? Ia să deschid chepengul să-mi dau seama mai bine. Ieşi la suprafaţă. Vaca se-nfurie şi-i dădu o copită între ochi. Dacă văzu aşa, fata puse stăpânire pe Yelow Melow, ditamai submarinul, şi o luă spre Clejani ca să-l voteze pe Ion Iliescu.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: