21 mai 2023

BAZACONII

1. După rotativă, deci acuș acuș, generalul Ciucă, fost prim ministru, va încăleca un Himars, își va activa batalioanele cu care a câștigat morman de lupte și va încerca să facă pace între Rusia și Ucraina. Specialiștii care-l vor însoți vor stabili cu cine să-nceapă. Apoi, odată pacea consfințită printr-un tratat numit Pacea de la Ciucă, generalul Ciucă își va continua ambițiosul plan de reconstrucție a lumii, punând din nou pe hartă Drumul Mătăsii. 2. Submarinele franceze de câte un miliard de euro pe care le-a achiziționat România vor face legătura între porturile Giurgiu, România, și Giurgiulești, Republica Moldova. Marinarii care vor mânui acești monștri marini se vor numi giurgiuniți, vor mânca numai giurgiuvele cu mărar, vor purta tricouri inscripționate Giurgiulina, de la numele unei frumoase fete dintr-un film indian. Surse.
3. Tânăra din foto dorește să se mărite cu ajutorul blogului nostru. Dânsa ar vrea să fie contactată serios de un domn scund care stă la parter, chel, mut, și cu mulți bani. Scrieți pe adresa blogului nostru. 4. HOROSCOP. Pășești cu dreptul în săptămâna care vine. 5. SPORT. E tot 2 la 1.
6. Tânărul Relu Călin și doamna Margareta Nistor, foto, pun la cale un nou film românesc care se va numi Rotativa, în care va fi vorba de doi tineri care se rotesc în pat până el cade și nu-și mai revine. Cu Șerban Pavlu evident. 7. RECLAME. Două babe tac din gură și-și dau una alteia Novocaină. Una zice: ești o proastă! Cealaltă: și tu la fel!
8. Tinerele din foto ar dori ca la Rotativă să preia Ministerul Familiei. Într-o democrație autentică acest lucru ar fi posibil. Va fi și la noi. 9. După eșecul de la Eurovision 2023, România își va face propriul Eurovision. S-au înscris deja județele Teleorman, Giurgiu și Ialomița. 10. Cultura română la Beijing prin Viorica Dăncilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: