30 iulie 2020

HOROSCOP, august 2020


CAPRICORN – Mercur retrograd. Câmpii călcate în picioare de copitele cailor. Ape învolburate pe Venus. Nicio rachetă americană nu trece pe acolo. Doar câțiva nativi care recomandă tuturor spălatul pe mâini. Dragostea vine târziu în această perioadă. Și numai seara. La foc. În grădină. Sub nuc. În rest o mare liniște. Nicio veste, niciun ban, nicio avansare la slujbă. Distanțare.

LEU – Saturn în casa a patra. E luna în care vine meditatorul de fizică. Nu trebuie nimănui fizica lui, dar trebuie plătit ca să-și ia casă. Că n-are. Un vârtej de brânză. Semn că în bucătărie se lucrează la un platou. Cu jumări. Coji de ouă. Cartofi cruzi. Nativii își vor schimba viața. O vor da p-asta, și o vor lua pe cealaltă pe care o văd la televizor. Un tablou în ulei reprezentând un nativ cu ministrul Tătaru. Fără măști, că tabloul nu ia, nu aduce virus. Un cîștig la loto. Cedați banii celor care le trebuie izoletă.

FECIOARĂ – Zodie preocupată de pandemie. Astrele arată că nu scapă nimeni. Doar Esca. Seri în care nativii joacă baba oarba. Baba e oarbă și e antisemită. Vali Boeru toacă bine politica, dar sună a ceva. De văzut ce-i cu Pluto. Pluto are un cântar enorm care poate arăta cât cântăresc opt zeci de miliarde. Acul cântarului ne arată doar vreo zece miliarde. Autostrăzi și spitale. Atâta se poate de banii ăștia. Și la noi, și la bulgari. Și la cehi. Sănătate de fier pentru nativi. Colesterolul bun, diabetul crește. Într-o duminică primiți o invitație la mare. Apoi la Colentina.

TAUR – Guvernul Orban va scurta Horoscopul. Cu banii rămași va cumpăra tablete pentru amărâții satelor românești care n-au net și nici nu le trebuie. Câteva zodii vor fi schimbate. Peștii se vor numi Arafat. Un Arafat înoată, dă din aripi, vorbește așa cum l-a învățat structura la care a aderat înainte de 89, nu spunem care. Scorpionul și Săgetătorul vor dispărea și va apărea zodia Sursa. Din clipa aceea, Sursa va face Horoscopul. Un drum în America. Trump a deschis un atelier de șepci. Nicio mască fără șapcă. România va cumpăra în avans.

VĂRSĂTOR – Ioan Viștea, retrograd, scrie ceva despre Iohannis. Îl iubește. Vorbesc zilnic la telefon. Am surprins și noi o conversație: România normală? Da, da, România normală, de unde știți? Din discursuri. Că realitatea e altfel. Dar devine normală. Deci, România normală, educată. Da, și educată, uitasem. Educăm cu tabletele. Unde nu-i net, vai de picioare! Foate frumos, așa trebuie, să fie normală. Deci, România normală. Seara, prin Târgoviște umblă urșii. Se duc la hotel. Își iau de mâncare. Merg la teatru. Văd numai prostii. Asta-i România normală. Apoi, drumul continuă spre Sinaia. Vom vedea.

CAPRICORN – Doi nuci. În casa a opta. Jupiter zice că da. Cine știe?

Agenția Călimara






Un comentariu:

Lăsați răspuns aici: