29 iulie 2020

Poșta redacției


Ilie Păduraru – Aveți un umăr mai larg, mai lung. Puteți căra pe el covoare, copii, două roabe. Deschideți-vă o firmă, zicem noi, o firmă de cărat covoare. A venit relansarea economică și deviza generală, la nivel de țară, este: covorul și locuitorul. După ce umpleți țara de covoare, faceți o spălătorie. Deviza va fi: jos mâinile curate de pe un covor murdar. Credem că vă veți umple de bani. Țineți-ne la curent.

Ioana Zack – Ia-ți scris o poezie iubitului. Reproducem: ieri cu căciula, azi cu paltonul/te uitai după mătrăguna aia/care nu știu ce are/nasol e că aveai un zâmbet cu mai multe înțelesuri/de ce? De ce?Iubitul meu, de ce? Frumoasă poezie și la obiect. Nu credem că vă merita. Paltonul, dacă era al dvs, luați-i-l. E din stofă bună, din aia din care se face rochia de gabardină. Costă o grămadă de bani. La Opus Marche, Paris, un asemenea obiect vestimentar costă trei mii de euro. Deși, e mai bine să continuați să-l iubiți.

Marin Francezu – Un site despre spălatul pe mâini. Tot ce se știe în lume despre această poveste inventată de președintele român. Cu apă, fără apă, cu săpun, fără, cu frecarea pe față și pe dos, cu spălat pe dinți fără periuță doar cu degetul, spălatul pe față, pe urechi, pe pisică etc. Bună idee. Ca să economisiți apa, nu puneți nicio picătură la mâncare, ciorbă, piftie.

Cornel Strat – Da, aveți dreptate: peste literatura română se poate trage apa. Mai ales peste cea contemporană. De aceea propunerea noastră pentru Nobel la literatură sunt câteva pagini din Iuga, Cărtărescu, Mureșan, Iohannis și Onțanu. La un loc.

Emil Tudorache – Sunteți maestrul de necontestat al ghicitorilor. Pe plan mondial. Reproducem una mai înțeleaptă, că numai de-astea publicăm: Cine n-are căciulă, să-l fut în gură. Nu știm cine poate ghici. Noi nu.

Andrei Begood – Un prieten bun vă tot îndeamnă să ieșiți la vot. Oricum, dar să ieșiți. L-ați întrebat: ies, dar cu cine să votez? Mi-a spus: știi tu. Asta cu lasă că știi tu este o prostie. Personal l-aș vota pe Nicușor Dan la Hala Matache, unde s-a și ilustrat temeinic prin anii două mii, pe securista aia useristă de la sectorul 1, Clotilde, dacă ar candida pe un șlep cu marfă, pe Piedone dacă n-ar candida, pe Dana Budeanu, și pe Traian Băsescu dacă aduce Anversul în Bărăgan. Asta la locale, că la președinție aș merge tot pe mâna lui Emil Constantinescu. Ăla cu Levantul. Aveți dreptate, dle Begood. Treceți pe la redacție.

Geta Dumbravă – Aveți trei copii nasoi. Răi. Nu se spală pe mâini. Nu tu mască. Bătăi într-una. Unul din ei e mare, 2,20 m, și vrea să se facă croitoreasă la un bordel din Amsterdam. Altul e și mai mare, al doilea, are 4, 56 m, și vrea să se facă tot croitoreasă la un bordel olandez. A treia-i o fată normală, care vrea să studieze Levantul Olandez într-un bordel din Parma. Sunt tare necăjită. De aceea vă întreb: nu mă puteți împrumuta cu un miliard de lei, să deschid un bordel la București, și să-mi țin copiii acasă, că tare-i iubesc. Treceți pe la redacție, doamnă, se poate.

Redacția Călimara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: