19 noiembrie 2014

Ştiri pe scurt

Ion Caramitru mai are şi pentru Iohannis o sală neterminată de inaugurat. Şi, dacă, prin absurd, alegerile nu sunt validate, mai are încă una sau două pentru orice eventualitate.

Dacă pe 25 nov, ăia zic că nu, că Iohannis nu şi nu cu compatibilitatea, se va ieşi în stradă. De data asta mai nasol.

Râul Dâmboviţa se va numi Iohannis. De aici şi preverbul: Vezi Iohannis e poi muori. Sau cam aşa ceva.

Schimbarea în bine a României va fi definitivă. Vor fi conduceri bicefale la toate ministerele, pentru o mai bună coordonare: Stanoevici şi Badea Cârţan la externe, Ţiriac şi Comăneci la dezvoltare şi investiţii, şi aşa mai departe. Evident, de Blaga nu vom mai auzi niciodată. De Videanu nici atât.

PUBLICITATE. Un tânăr aleargă după fluturi. Unul se opreşte din zbor şi-i dă cu ciomagul în cap. Şi apare sloganul: Durere de oase? Uiţi de ea.

Mai departe: miniştri sălilor de teatru şi sport, Ion Caramitru, George Ivaşcu, miniştri minelor şi mingiilor de baschet, Rovana Plumb, Mihai Gâdea, Mircea Badea, şi aşa mai departe.

Pentru că în regimurile trecute nu s-a putut, trenurile româneşti de-abia acum vor merge cu 150 la oră.

Cine zice, ăla e.

Întrucât începe o epocă a lucrului bine făcut, am dori ca în următorii 10, 15 ani să nu se mai facă nicio autostradă, gropile din asfalt să fie adâncite, litoralul să fie plin numai iarna prin programe pentru pensionari, iar la TVR să-l vedem numai pe Mircea Dinescu.

PUBLICITATE. Un tânăr aleargă după fluturi. Unul se opreşte din zbor şi întreabă: Nu ştii unde-i Vasile Blaga, că mi-e dor de el.

Semnul că în ultimii 25 de ani România n-avea cum să evolueze era dat de apariţia pe micul ecran a celor ca Cozmâncă, Stolojan, Becali, Tatoiu, Iorgovan, Zgonea, Tăriceanu şi Dan Negru. Acum e Vasile Blaga.

SPORT. Volei masculin: A.S Ampoiţa, Alba Iulia - A.S. Obedeni, Giurgiu 28 la 28. Şi încă se mai joacă.

Agenţia CĂLIMARA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: