22 noiembrie 2014

Bazaconii

Generalul de brigadă Manole Ben Manole, cel care păzeşte Constituţia României în com Obedeni, jud Giurgiu, a vrut să bage un alineat nou la capitolul Prosperitate: Felia de pâine cade întotdeauna cu partea unsă pe covor. Trebuia însă să verifice. A luat un kg, două de unt, le-a pus pe o felie de pâine şi a aruncat cu ea în grădină. Erau 70 de grade cu plus. Untul s-a topit şi a luat-o spre Neajlov. Din Neajlov în Dunăre, astfel că turiştii din Deltă din acest an, 2014, vor putea mânca tartine cu unt în orice anotimp care se apropie şi se apropie numai iarna. Generalul a fost mulţumit şi de atunci acest alineat există şi în Constituţia României.

Baletul regal din com Vadul Lat, jud Giurgiu, dimpreună cu baletul neregal din com Clejani, jud Giurgiu au făcut un turneu în oraşul Giurgiu. Oraşul neavând scenă de balet, cei 4.000 de balerini reuniţi s-au dus în oraş. S-au întâmplat următoarele lucruri: 1.000 dintre ei au făcut baie în Dunăre, dar unda de unt i-a înnecat. 500 s-au angajat ca marinari în port. 200 ca marinare, şi din câte s-a auzit câştigă enorm, deşi sunt puţine. Ca să n-o mai lungim, un singur balerin a fost împuşcat, pentru că a fost prins mirosind a ulei, zahăr şi orez de la mita electorală pesedistă.

Generalul de brigadă Manole Ben Manole, cel care păzeşte Constituţia României pe teritoriul comunelor Obedeni, Vadu Lat şi Bulbucata, judeţ Giurgiu, a trebuit să modifice Constituţia pentru a facilita dezvoltarea industriei în zonă. Astfel dânsul a scris cap coadă Alineatul care de acum poartă numele de Legea lui Manole: Broaştele de pe malul stâng al Neajlovului au voie să treacă pe malul drept al comunelor sus menţionate, pentru a creşte numărul locurilor de muncă. Citind această lege, broaştele au trecut cu miile. De atunci în comunele sus menţionate se fabrică numai cămăşi, stilouri, frigidere, manuale pentru mame de 80 de ani, pălării cu boruri de tablă şi multe altele. Auzind de iniţiativă, noul preşedinte ales al României, dl Klaus Iohannis, l-a chemat pe Manole Ben Manole ca să-l decoreze regele Mihai cu ordinul Mai bine broscoi decât comunist, clasa I.

Primarii traseişti dimpreună cu domnii Victor Ponta, Liviu Dragnea şi aşa mai departe.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: