24 noiembrie 2014

Ştiri pe care dorim să le auzim

În Dubai, Ponta a semnat pentru conducerea echipei de fotbal dubaieneză, Al Dubai Bibicule SRL.

Soprana Micuţadelamunte Heyst, din com Obedeni, jud Giurgiu, dimpreună cu porcul mistreţ Johnny Be Bad, tenor celebru, au luat masa la restaurantul Golden Blitz alături de Traian Băsescu, Traian Videanu, Traian Blaga şi Traian Udrea.

După bunul obicei al securităţii române, milioanele de români care l-au votat pe Iohannis vor avea curând dosare penale.

Graniţa dintre România şi Bulgariia va fi desfiinţată, iar capitale noului teritoriu va fi cu schimbul când la Giurgiu, când la Iaşi, când la Moscova, când la Zimnicea sau Plovdiv, când la Tryadna şi tot aşa.

Singura care va scăpa neatinsă din noianul de arestări, dar şi pentru faptul că nici gura nu-i miroase, şi că a respectat legile mai dihai decât alţii, este Elena Udrea. Ea îşi va căuta un partener pe măsură, de calibrul ei, iar, pe surse, noi am aflat că acesta este vorba de dl Viorel Lis.

După alegerile din noiembrie 2014 primele investiţii serioase au şi sosit: O fabrică americană de umbrele la Clejani. Conceptul este următorul, şi a fost gândit de dna Monica Tatoiu şi de dnii Tudor Octavian şi Bogdan Teodorescu: Dacă cumva Johnny Depp mai vrea să cânte la noile sale filme cu vreun ţigan din Clejani, atunci va fi obligat să-şi cumpere o umbrelă din producţia fabricii. El o va duce la Hollywood şi toate vedetele de acolo vor face comenzi la Clejani. Excelentă iniţiativă. Dorim cât mai multe pe plan naţional.

Din noul guvern va face parte şi Vasile Blaga. Şi e destul.

Un nou banc ieşit de sub teascul alegerilor: Iohannis ia masa cu o coţofană. Coţofana îl întreabă: Klaus, dragă, va fi mai bine în România sau mai rău. Iar Iohannis nu răspunde, pentru că nu ştie limba coţofană.

La Târgul de Carte recent încheiat s-a lansat cu mare tamtam volumul: Liiceanu rămâne cu noi.

Agenţia CĂLIMARA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: