04 noiembrie 2014

Electorale

La Secţia de votare nr 35 din Câmpina s-au prezentat doi cetăţeni în stare de ebrietate, care vindeau ştampile cu Macovei şi Iohannis. Cei doi au fost arestaţi şi duşi la secţia de poliţie 33. Aici şi-au vândut toate ştampilele.

La Secţia de votare nr 1 din Obedeni, jud Giurgiu, a ieşit la exit poll, în mod surprinzător, Zina Dumitrescu. Deşi la azil, Zina le-a mulţumit obedenarilor şi le-a promis că le bagă canalizare, lift, tramvai şi uscătoare de usturoi.

Cu cele 200.000 de semnături ale lui Meleşcanu ce s-a întâmplat dacă el a fost votat de 10.000 de oameni?

În filmul artistic Exit Poll, realizat aşa cum ne-a obişnuit de Tudor Giurgiu, vor juca Elena Udrea şi Monica Macovei. Povestea filmul este simplă, ca toate ale filmelor româneşti: două femei, una blondă, alta brunetă sunt puse la înaintare, iepuri, la alegeri. Aleargă ele ce aleargă, până când, de epuizare cea brunetă zice că să votăm un vis, cealaltă ştiind că visele sunt albastre s-a îmbrăcat în bleu. Şi au plecat împreună acasă. Filmul nu trebuie văzut, e mediocru, şi va lua toate premiile la Gopo.

La o secţie australiană de votare a venit un Cangur, pe numele său Cangurul Mihai, cetăţean român născut în deşertul Perth. A votat cu Tăriceanu, Iliescu, Macovei, Nicuşor Dan, Prâslea cel Voinic, Merele de Aur şi cu Viorel Lis.

Să vedem acum pe 16 noiembrie, ce va fi.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: