04 septembrie 2013

De-a roşia montană zisă Mihaela Mihai

A murit un băieţel de 4 ani mâncat de câini. * N-a ieşit nimeni în stradă ca să linşeze pe cineva din primăria Bucureştiului. * S-au scumpit alcoolul, chiriile, femeile, biletele (?), autostrăzile, benzina, abonamentul tv, internetul, Oana Zăvoranu, prostelile de pe antene sau realităţi, zugrăvelile, ouăle, pepenii, cartofii, carnea, din nou biletele (???), transportul naval, ăla CFR, femeile (mai ales femeile), iar în stradă, ca să protesteze, iar n-a ieşit nimeni. * În schimb a ieşit grămadă de lume că să zică ceva de roşia montană. * În numele acestor oameni, care habar n-au unde e roşia montană, au vorbit Mihaela Mihai (poftiiiiim?) şi Teodor Paleologu (poftiiiim?). * Asta se chiamă la noi spirit civic. * Când circul cu Cioabă şi Becali ne-a invadat intimitatea nimeni n-a ieşit la Universitate să zică STOP, ce faceţi, bă, băieţi pe banii noştri? * Când s-a văzut că prostelile de la Mamaia sunt făcute să ascundă lipsa de turişti de pe litoral, nimeni n-a hăulit la Universitate împotriva acestei dezinformări crase. * Când nu se "găseşte" contractul cu Bechtel, când se vede nivelul la care a ajuns Bac-ul, când milioane de copii ies gata şomeri din sistemul românesc de învăţământ nimeni nu iese să zică ceva nu la Universitate, ci măcar la Bucur Obor cerând demisii sau socoteala pentru cheltuiala aiurea a banilor noştri. * În schimb, cum spuneam, când au fost manipulaţi de o roşie montană numită Mihaela Mihai, gata, hai să ne facem că ştim ce e o cianură şi să n-o vrem. * Noi am fost la Bucişteni. * Cu preteni, cu vodcă, cu pepeni şi grătare. * Da, aşa am făcut la Bucişteni. * Şi seara am ieşit la urşi. * Hărăbailele astea de câteva sute de kile vin, răstoarnă ditai cazanu de gunoi, se plimbă prin Valea Cerbului câte opt, nouă deodată şi stau şi la fotografiat, ceea ce nouă nu ni s-a întâmplat. * Nouă personal, altora da. * O seară vin, alta nu. * Că am ieşit şi aseară după ei şi nu erau nicăieri. * Apoi ne-am întâlnit cu o vulpe care ne-a spus că urşii din Bucişteni se întâlnesc săptămâna asta cu Mihaela Mihai ca să-i ducă la şcoală, ca să înveţe ce-i aia o cianură sau că cum devine cu exploatarea de la roşia montană sau că cum se fac copiii ăia de la Universitate care stau pe jos degeaba. * Da, degeaba, pentru că proiectul roşia montană oricum se va face cu sau fără ei. * Sau nu se va face cu sau fără ei, ci cum vrea Mihaela Mihai cu urşii ei. * Şi aşa mai departe.

Denis

Un comentariu:

  1. He,he,he, la cum or să crească preţurile o s-ajungem să-i mâncăm noi pe maidanezi şi astfel o să scăpăm de altă problemă morală: să-i eutanasiem pe cei mai buni prieteni ai omului, au ba ! Că, dacă-i halim, în numele foamei se pot trece cu vederea multe probleme morale de ne afectează somnul.
    Partea nasoală este că ăştia, când or să vază că putem trăi câineşte, or să puie impozit pe câini ! Şi, în plus, or să vie chinezii peste noi !
    Te contrazic, urşii n-au venitără la Buşteni de frica Mihaelei Mihai. Aflaseră ei, cumva, că vine tipa aia pe-acolo ! Zic şi io !

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: