24 mai 2017

ȘiPa ȘiPusi, emisiune tv

Noul partid ProRo nu va mai primi bani de la buget. El se va întreține singur din emisiuni teve. Postul care le va găzdui va fi, normal, ProTV. Astfel vom vedea emisiuni noi: Te cunosc de undeva, cu Victor Ponta, Mireasă pentru mama mea, cu Monica Macovei, Șipa Șipusi, cu Dan Andronic, care, facem o paranteză, zice că sunt mulți acoperiți în presă, mamă mamă, SuperNany, cu Monica Tatoiu, Noi, femeile, cu Mugur Ciuvică, Procurorii au talente, cu Iulia Albu și Mădălin Voicu, Te dansez de undeva, cu Dragoș Pătraru, Miroase a blat, emisiune sportivă cu Gică Hagi și Cartea, dragostea mea, cu George Copos, Gigi Becali și Rovana Plumb.

Noile partide înființate: ProRo, Ro100, USR și Alianța Strada vor avea sediile în același bloc. Pe scări diferite însă. La etaje diferite. Se vor deplasa în clădire cu lifturi diferite, nu de alta, dar ca nu cumva atractivele lor doctrine să fie furate și exportate în Bulgaria, Albania și Ucraina pentru a se copia exemplul românesc de prosperitate.

Noua autostradă Tg Mureș Iași nu va putea fi aprobată la parametri normali pe motiv că este prea lungă. Ea va fi construită în centrul Sibiului, pentru ca pe ea să se poată derula Festivalul Internațional de Teatru și pentru ca la etajul 9 al autostrăzii să se poată înființa o clasă de meditații la fizică. De sus, fizica se învață mai bine, mai vârtos, iar vidul care trece de colo colo prin paginile cărții de fizică să poată trece și prin capul elevilor cu aceeași viteză.

Benzile pentru transportul în comun vor împânzi Bucureștiul. Orașul va fi blocat, spun specialiștii, cam zece ani, pentru că în afară de zona de Nord a capitalei în oraș nu se mai poate face nicio bandă. Dar, ni se spune, se vor găsi soluții. Astfel, Calea Victoriei va fi blocată pentru mașini și aici se vor face zece sau unșpe culoare pentru RATB. Pe Calea Victoriei vor circula astfel, mult mai rapid, tramvaiele 21, 5, 47, 11, 1 și 21 și mașinile 368, 311, 137, 133, 135, 381, 323 și chiar 411 dus întors, adică de la piața Victoriei, până la fosta Piată a Operetei și înapoi.

Dna Mioara Roman trăiește de pe o zi pe alta. Nu ni se spune de pe care pe care. Că dacă e de joi pe duminică, e bine că duminică te relaxezi uitându-te le pozele cu fostul soț, iar dacă e de luni pe duminică, iar e bine, pentru că duminică te relaxezi uitându-te la pozele cu fostul soț și tot așa. Biata femeie are o pensie de 2.000 de lei, două mii, bani cu care și-a permis să-și ia un apartament pe Zambaccian cu chirie 650 de euro. Din banii rămași, vedem că se plânge pe la reviste, deci nu-i grav. Nu.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: