01 mai 2017

Casa Regală în Las Fierbinți

Casa Regală vrea să se lipească la bugetul nostru amărât. La banul public. Câteva milioane acolo pe an le-ar ajunge Margaretei și lui Duda. Ca să facă ce? Păi, ca să se fâțâie de colo, colo prin lume, să halească pește afumat cu prințul Charles, să ne facă cu mâna din trenul regal și să mai apară la televizor când or vorbi prin Parlamanet despre naiba știe ce. E corect? Noi zicem că nu. Și că cei doi ar trebui să-și câștige pâinea din ce știu să facă. Exemplu le-ar fi Dominic de Habsburg, moștenitorul castelului Bran, care este arhitect și arhitecște pe salariu în New York. Așa că, noi credem că Margareta și Duda ar fi buni în Las Fierbinți. Serialul merge, e bun și ar câștiga fără să-i doară capul ceva bani. Cu care n-au decât să se plimbe prin Londra sau Iași. Noi avem un draft de roluri pentru cei doi, și vom face toate diligențele pe lângă producătorii Las Fierbinți ca Casa Regală să joace în serial. Ia să vedem:

Casa Regală sosește în Las Fierbinți și cu bani împrumutați de la Bobiță deschide o fierărie, pentru că în toată zona nu e. Duda ia o nicovală și o potcoavă chinezească gata făcută și-o face din nou. P-ormă alta, și tot așa, până la norma de patru pe zi. În timpul ăsta, Margareta și Celentano se duc la pescuit, adică să procure de-ale gurii. Apare un pește, care fuge pe ulița satului taman în curtea primarului. Începe scandalul, că al cui e de fapt și de drept peștele. Dă-i bătaie. Apare Duda cu un ciocan. Treburile se liniștesc când apare Gianina și-i face ochi dulci lui Duda. Și e și final de serial că mai vedem noi. Adică mai scriem, dar să vrea și producătorii.

La Premiile Radio se vorbește despre rock. Cine vorbește? Ovidiu Anton, băiatul ăla grăsuț, care lălăie melodii de muzică ușoară cu gesturi largi, avântate, cumva. Zice: E greu cu rockul. Ne-am dus la festivalul Lalelelor, de exemplu, și ne-au întrebat ăia ce cântăm. Când au auzit de rock s-au luat cu mâinile de cap. Apoi, ne-am dus la festivalul Muștarului din Borșa și iar am zis de rock și ăia au început să vomite muștar cu semințe de floarea soarelui. Așa că ne descurcăm și noi cum putem cu rockul ăsta, mamă, mamă. Trupa de rock a lui Ovidiu Anton a primit premiul de rock pop și toată lumea a fost mulțumită. Noi nu.

Ludovic Orban, penelistul, zice că PNL pierde zilnic mii de membri. Vrea să ne facă să credem că în afară de PSD mai sunt partide în România care, conform legii de înființare a partidelor, au mii de membri. Noi nu credem de loc chestia asta, credem chiar că șmecheria cu partidele este bătaie de joc și că partidele astea se prefac că există doar pentru banii care vin, legal!!!, de la buget.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: