21 iulie 2016

Știri pe scurt

Doamna Valentina Pricop din comuna Orăștie, județ Giurgiu, cumpără cicatrici de ocazie. Ieri a dat lovitura cumpărând în iarmarocul din Valea Cascadelor cicatricea lui Tudor Vladimirescu, 1820. Cu atestat. Întrebat de unde o are, vânzătorul i-a spus: I-am făcut-o chiar eu alaltăieri pe când încerca să se dea la gagica mea în Centrul Vechi. L-am bătut de i-au sărit ochii din cap, caftanul i l-am călcat în picioare iar când capul i-a stat unde-i stăteau picioarele i-am făcut cicatricea. Am luat-o cu mine mărturie, dar n-a reclamat-o.

Doamna Theresa May s-a adresat pentru prima-și dată Parlamentului local, al ei de acasă: Bă, băieți, alea patru submarine atomice ale noastre s-au învechit. Le reînnoim, le reînarmăm că nu se știe când păți-vom o provocare atomică. Parlamentarii englezi au rămas gură cască. Ei se așteptau ca prima ministreasă să le zică de pensii, de lupta anticorupție din România, de Marea Baltică, că de ce Polonia și nu Deveselu, altele. Dar și-au notat cuminți și-au plecat acasă.

Văzând că este posibilă o lovitură de stat în Turcia, tâmplarul Bechiniueseser Georgescu din comuna Clejani, județ Giurgiu, porni și el una. Adună vreo 15 puciști și puciste de la cârciumîă și porni în asalt la primărie. Ocupă ghereta portarului. De acolo își făcu cunoscute dorințele: Caietul de la cârciumă să dispară. În cel nou, numele puciștilor să nu mai fie trecut niciodată, deși ei vor continua să cumpere. Ba chiar mai mult decât până acum. Apoi, luă o coasă și scrijeli portretul primarului care atârna pe acolo.

Doamna Apădean Andreea Mădălina, 50 de ani, inginer constructor din Reșița, vinde casă în Gărâna. Casa este aflată deasupra cimitirului, de unde se vede perfect Poiana Lupului, deci tot festivalul de Jazz și celelalte manifestări. Prețul e mișto, negociabil, iar casa are o cameră de 30 mp și o bucătărie, baie, curte, 2.000, altele. Sunați la tel 0747 082 485 sau la 0770 515 867. Succes, femeile chiar vor să vândă. Zicem femeile pentru că proprietărese sunt o mamă și fiica.

PUBLICITATE Două tinere aleargă pe bicicletele în jurul lumii. Una zice, undeva prin Oceanul Atlantic: Dragă, am gaze. Cealaltă: Ca la țară? Albe, așa ca smântâna?

Echipa de fotbal Rapid în faliment. Va fi scoasă din soccerul primei ligi. Da, dar mai poate avea loc pe 24 august o revenire cumva, că așa e în România cu Justiția. În urma acestei reveniri, Rapidul se va transfera în Anglia, care fiind Brexit, va ajunge în Germania. În meciul direct cu Bayern Munchen Rapidul va câștiga cu 2 la 1 și va câștiga campionatul german. Extraordinar.

Domnii Iohannis și Cioloș la Dezabaterea Publică privind Strategia Națională Anticorupție. Mamă, mamă!! Aplicarea măsurilor luate cu această ocazie nefiind opționale: Ori anticorupție ori murim. Da, dar anticorupția asta nu oprește exodul medicilor chiar dacă plicurile nu mai circulă, anticorupția nu ne pune masă o felie de cașcaval și așa mai departe. În rest, lupta e strânsă.

Theresa May și Angela Merkel. Cele două prime doamne. Ei bine, dânsele s-au văzut la Berlin și au aprobat lupta anticorupție din România. Primele două doamne ale Europei au declarat că sunt invidioase pe luptătorii români.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: