03 februarie 2015

Ştiri pe scurt

Mama e numa' una.

Doamna Udrea poate fi salvată de o cerere în căsătorie. Obiceiul din strămoşi s-a păstrat şi va fi aplicat într-o asemenea veselă situaţie penală.

În pădurea Uieşti de pe malul Neajlovului a fost găsit un schelet vechi de două sute de mii de ani. Cum se obişnuieşte în atari situaţii, celelalte construcţii importante din zonă au fost oprite: Furtul pădurii, al porumbului, violul nevestelor rămase acasă, otrăvirea fântânilor, sistarea lucrărilor la autostrada neîncepută de zece ani, interzicerea răsăritului şi aşa mai departe. Abia scos la lumină, scheletul a declarat: Îmi voi face partid dimpreună cu Vanghelie, Geoană, Tăriceanu, Videanu, Mama lu' Ştefan cel Mare, îi vom spune Partidul Cutare pentru România, şi-om vedea pas cu pas cum ne încadrăm în lupta contra democraţiei din ţara noastră. Dar de ce Cutare, întreabă un reporter cu mustaţă verde. Pentru că, vine răspunsul din partea scheletului, Cutare este ca atunci când te duci la mall, ceri bon fiscal fără să fi cumpărat nimic, casiera nu-ţi dă, şi, pentru că aşa-i românul, mergi indignat la cârciumă şi spui bancuri cu Obama.

PUBLICITATE Doi tineri traversează strada citind Cărtărescu. La pagina opt îi loveşte o maşină. Grav. În drum spre spital, apare sloganul: Mai bine mort decât comunist, poţiune contra cheliei.

Apele Dunării.

Pentru a scădea costurile autostrăzii Comarnic Braşov, ea va fi mutată între Bucureşti şi Giurgiu. Păi, da, da' aici mai este una. Şi chiar bună. Nu-i nimic, au declarat cei de la CNDAR, vor fi două sensuri: pe unul mergem în Bulgaria, pe celălalt la fel.

Manifestarea Fără Izmene în Metrou se va extinde şi în teatre, mall-uri, cinematografe, party-uri politice, greve, lansări de carte, la observatorul astronomic. Dacă acest proiect de lege va fi aprobat în parlament, acest lucru va da o lovitură puternică industriei autohtone de pantaloni, care va falimenta într-un an sau doi, fiind nevoită, industria cu pricina, să-şi reorienteze banii în costume de puşcăriaşi.

PUBLICITATE Doi tineri urcă muntele citind Cărtărescu. Unuia dintre ei îi sună telefonul: Bă, Nobel la telefon, veniţi repede cu cartea să-i dăm premiul pentru literatură la înălţime. Cei doi se grăbesc, se împiedică, cad într-o prăpastie adâncă. Apare sloganul: Încet, mai ca la ţară.

Dacă vor înfunda puşcăria, Videanu va scrie o carte despre beneficiile marmurei asupra tenului din partea de jos a bazinului uman, iar Udrea va scrie una despre beneficiile căratului marmurei cu geanta Vuiton.

VREMEA Pe alocuri plus două grade.

SPORT Cele două tinere au fugit de pe teren ca să-şi plătească taxele la sect 2.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: