19 februarie 2015

Publicitate

Orice instituţie serioasă de media, deci şi noi de la Călimara cu Cerneală, trăieşte din publicitate şi din când în când trebuie lăsată să se exprime. Ea, publicitatea, pentru că banii noştri de aici vin.

1. O babă traversează Dunărea pe jos. Din când în când se apleacă şi ia câte un peşte. Apele fluviului i-au ridicat fustele. De pe mal o priveşte un moş cu izmenele-n vine. Apare sloganul: La aşa pantaloni, aşa erecţie. Folosiţi numai la sfatul medicului.

2. O tipă iese dintr-un dulap cu patru uşi. Pe jos e ciocolată lichidă. Tipa alunecă, îşi sparge capul iar la spital moare. Apare sloganul: Târgul de ciocolată din capitală, de luni până vineri, la Arenele Romane.

3. De le noua librărie Cărtureşti iesie o tânără cu un copil în braţe. Mama şi copilul de două luni. Mama-l sileşte pe copil să citească Radu Paraschivescu. Copilul nu vrea. Mama îi dă o palmă râzând, că Paraschivescu ăsta e cu umorul, copilul moare şi apare sloganul: Mai bine mort decât rânjind cu Paraschivescu.

4. Un moş şi o babă fac sex într-un Audi ultimul tip, cu TVA inclus. Moşul propune un oral pentru început. În momentul în care se aşează în poziţie se desfac airbagurile. Mor amândoi asfixiaţi şi apare sloganul: Ficat de porc, mai negru, mai iute, mai gustos.

5. În bucătărie, tata, mama şi copilul de cinci ani se bat. Mama are ochii scoşi, tata e fără o mână, dar copilul a salvat obiectul fioroasei dispute: un pachet de zahăr. Copilul dă cu el pe pereţii plini de sânge şi apare sloganul: Mai alb, mai ca la ţară.

6. O babă îşi face de lucru cu un tub de pastă de dinţi. Nu ştie la ce foloseşte. Şi-l bagă în nas, între sâni, în cur, în ciorbă, în musaca. Vine moşul de la vânătoare şi-i explică cum devine treaba. Deschide tubul, îi bagă pasta cu forţa pe gât şi baba moare. Apare sloganul: Nurofen, numai cu prescripţia medicului.

7. Un zmeu zboară la o altitudine destul de mare. 30.000 de metri. Se întâlneşte cu ciobanul cutare, cu turme de mioare. Zmeul fură o mioară transilvană. Începe bătaia. Ciobanul este îngropat. Apare sloganul: Sandero, iute de-ţi ia minţile.

Advertising Călimara cu Cerneală

Un comentariu:

  1. desigur. iar cu banii luati o sa facem ocolul pamîntului în 80 de zile + 10 ( petrecute pe soselele si în vamile tarisoarei)

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: