26 ianuarie 2018

HOROSCOP 2018

Doamna Sistermorphine continuă previziunile sale referitoare la România:

MORMĂIALA. România, în toate decadele alinierii astrelor, va mormăi verzi și uscate pe plan intern și internațional doar, doar de și-o menține românii în stare de confuzie, de nemulțumire. Confuzie plus nemulțumire înseamnă control. Se va mormăi pe spitale, pe parcări, pe trafic, pe autostrăzi. În timpul acestei mormăieli benefice, o singură realitate a INS: în fiecare oră pleacă definitiv din țară nouă (9) români.

MAHMUREALA. Codul Penal spune clar: Cine nu bea și nu mahmurește a doua zi la slujbă e un bou. De aceea cei născuți în această zodie, se pare că cam 80% dintre români, vor mahmurisi pe șosele, în birouri, la mall instaurând o veselie haotică necesară. Spre sfârșitul anului, mahmuriștii vor forma un nou partid politic care, aliat cu PSD, ALDE, PNL, USR și UDMR va scoate România din istorie.

MINCIUNA. Se va munți în toate ocaziile, la toate nivelele: în sport, la vaccinuri, la poliție, la cărămizi, la trotuare, la medici, la șah, la biatlon, la fotbal, la ceai, la cimitir și așa mai departe. Vor fi minciuni grosolane care, până la sfârșitul acestui an, vor deveni adevăruri solide. Cum ar fi poveștile lui Codrin Ștefănescu sau cele ale opoziționistului de carieră Ludovic Orban.

FECIOARĂ. Fecioarele își așteaptă bărbații acasă cosându-le câte un chimir. Până prin mai. În august bărbații n-au venit. Sunt cu PSD-ul la mare. Ele plâng. Primesc două bilete: unul de 100 de lei, și altul de 300. Adică două bancnote, care însumate fac 500. Pentru ce?

SĂGETĂTOR. Vine primăvara peste țară. La teve reapare Andreea Marin. Chiar și recent data afară Teo Trandafir. Ele vor face noua emisune Visuri la Cheie cu Viorica Dăncilă în rol principal. Saturn ajută Săgetătorul. Jupiter ajută Săgetărorul. Și nu mai știm cine, deci e de bine.

TAUR. Taurii în tot 2018 sunt așa și așa. Când obraznici, când ajută bătrânele să treacă strada. Nu știi ce-i cu ei. Ei vor continua demonstrațiile #Rezist cerând lucruri concrete: parcări, alocații, bonuri de masă, salarii și soliste de muzică ușoară.

Agenția Călimara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: