07 decembrie 2015

Știri pe scurt

În timp ce ne bucuram de rectificarea de buget care ne arăta negru pe alb că nu se mai dau bani la biserici, preafericitul general Ciobotea, alias Daniel, capul bisericii vorbea la telefon cu domnul Cioloș și obținea banii pentru construcția de noi lăcașuri de cult. Doar așa, "în măsura posibilităților".

În timp ce ei vorbeau la telefon, medicamentele din spitale se terminaseră, cinci doctori erau arestați pentru luare de mită, transporturile nu primeau nimic din bugetul rectificat, majoritatea banilor se ducea la armată, cinematografele se închideau fără să fie puse altele în loc, parcările creșteau cu duiumul în București, bani pentru un nou concurs CNC nu erau și multe altele.

PUBLICITATE Doi berbeci vorbesc într-o cameră cu multe perdele galbene. Unul zice: Bă, ai luat noul Nurofen? Care bă? Ăla bă, care când trece Tăriceanu bați din palme. Nu, nu l-am luat. Păi, o să intri în vizorul SRI.

Nimeni nu mai pleacă în vacanța de iarnă la Paris. Așa că televiziunile vor începe un reality Show acasă la Șova, ca să vadă poporul cum e în arest la domiciliu.

Scările rulante din pasajul Universității merg continuu. Sub Oprescu nu mergeau, nu știm de ce.

PUBLICITATE Doi berbeci destul de grași tac din gură într-o cameră foarte caldă cu perdele galbene. La un moment dat se stinge lumina. Un operator zice: Să luăm Nurofen!

Anunț bombă la România TV: Imediat, exclusiv, dușmanii României vin la România TV!!! Așteptăm. Apare o gagică a lui Nicolae Guță și șterge cu buretele cuvântul dușmanii și-l înlocuiește cu prietenii. În direct.

PUBLICITATE În timp ce doi berbeci albi, grași, tunși bine ard gazul într-o cameră cu perdele galbene în care cânta un cocoș, generalul prefericit Ciobotea vorbește cu domnul Cioloș la telefon. Se aude vocea prefericitului, sugrumată de emoție: Bă, dă banii!!

SPORT Becali își face partid.

Agenția CĂLIMARA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: