08 decembrie 2015

Bun e vinul Gorghiuliu - Presa străină

CHIAJNA TIMES - O nălucă trece prin Chiajna. Sperie oamenii. Este cu un ziar în mână. De fapt, ca s-o luăm invers, năluca este Alina Gorghiu, liderul PNL. În ziar scrie "noile ce n-ai voie să faci și să fi fost" în PNL: să nu fi fost securist, cu penalele, cu averile, cu corpuția, cu toate alea. Ziarul cu care sperie oamenii se numește "Ionescu Quintus" și este cotidian.

COLENTINA NEWS - Compozitorii din Colentina lucrează de zor, cu bani de la buget, la adaptarea melodiei "Macarale". Ei vor s-o rescrie sub numele de "Autostrăzile zac în soare argintii, și te iubesc". Se pare că există interes optim, barosan de achiziționare a acestei melodii celebre din partea unui grup internațional, care nu și-a declarat identitatea din motive numai de Onțanu știute.

BULBUCATA CHRONICLE - O păpușă mică, gonflabilă face trotuarul în această comună vitează și harnică. Locuitorii sunt revoltați. Ba că păpușa cere prea mult, ba că nu vrea decât în anumite poziții, ba că mănâncă numai soia, ba că vrea la bazin și câte și mai câte. Asta pe de o parte. De cealaltă, BOR, cu sutana în cap, nevăzând unde e păpușa au cerut-o la biserică s-o boteze, în ideea că nu poate face prostituție nebotezată. Au numit-o Cangrena.

NUCET DAILY - În această comună celebră, din cauză că aici este cel mai mare cosmodrom din România, s-a furat ceva din sediul ALDE. Poliția a venit imediat. Lipsea o casă de bani de sub portretul lui Tăriceanu, președintele. Hoții au declarat că era goală, că dacă n-ar fi bănuțul de la buget, ALDE s-ar desființa instant.

CLĂBUCET WEEKLY - Câțiva cetățeni respectabili ai localității umblă cu coasa pe Valea Prahovei și taie capete în neștire zicând că sunt Moartea. Cei afectați au zis că se plâng la președinție. Pe Moarte o doare-n cur. A declarat: Io fac asta din cauza lu' democrația, unde fiecare face ce vrea ca să-l dea la televizor.

TIMPURI NOI JOURNAL - La CNSAS se pregătesc dosarele spre a fi făcute publice. Se ocupă de asta, personal, dl Cazimir Ionescu.

CLEJANI DIMANCHE - Ziar liberal, ca și dna Alina Gorghiu. Ziarul este îmbrăcat chiar ca dânsa, incredibil. Vorbește ca dânsa și are dioptriile identice. Oamenii din Clejani nu știu ce să creadă. Muzicanții locali, buni lăutari, au rezolvat însă problema: Au compus o melodie numită "Bun e vinul Gorghiuliu" și o cântă cu foc în limba liberală la toate nunțile din țară.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: