18 iulie 2015

Ştiri pe scurt

Ana are câteva opţiuni: să aibă mere coapte cam de 20 de ani, să aibă mere acre ca să nu se atingă nimeni de ele sau să n-aibă deloc şi să-şi pună silicoane.

Comarnic Braşov se licitează acum pe bucăţi de 10 km. Aşa va şi fi construită. Primul tronson va fi cel dintre Negru Vodă şi Strâmbu, judeţ Constanţa.

După modelul pieselor de teatru bulevardiere Mă mut la mama şi Mă mut la tata, bucata Da, mamă, sunt beată, a Deliei Matache, va avea continuarea cu piesa, Da, tată, sunt beat, nu vreau la Bac, vreau în PSD în locul lu' aia de Plumb, ba vreau şi-n PDL, în locul lui Blaga şi gata. Piesa va avea succes în formula Valeriu Zgonea, Monica Macovei şi Loredana Chivu.

Tăriceanu despre Codul Fiscal: Dacă Codul Fiscal va fi votat în formula asta, trebuie să se ştie că eu am concurat în formula 3 la motoare şi am luat primul loc. Apoi, nu e de loc necesar să fie aprobat în formula asta, pentru că e votat în altă formulă. Nu poate hotărî decât domnul preşedinte.

PUBLICITATE Doi ţigani cerşesc în Malmo. Se trezesc în basca din faţa lor cu un aragaz cu şase ochiuri. Ce să încălzească la atâtea ochiuri? Apare sloganul: Cine fură azi un ochi, mâine are ce mânca.

Imperiul Matache contraatacă: piaţa Matache va fi mutată în Odorheiul Secuiesc, domnul Matache este noul ministru al transporturilor, Delia Matache e beată cu mă-sa de mână, iar un soldat Matache Murcielago din com Obedeni, jud Giurgiu, creşte fără aprobare dropii care vor aduce copii în locul berzelor. Se estimează că până în anul 2200, în Univers vor exista cinci planete Matache dotate cu măcelării, aprozare şi prezervative.

Familia Cotabiţă cântă şi iar cântă. Ba cu fetele, ba fără fete, de te întrebi de nu este închiriată pe post de Robbie Williams, Madonna şi alţii care ar mai veni la Bucureşti, nu de alta, dar e mult mai ieftin.

PUBLICITATE Trei ţigani cerşesc în Malmo. Vor bani să se întoarcă acasă. Fac 1.000 de euro. Iau avionul şi vin la Bucureşti. Mai au 100 de euro. Apare un scamator. Zice: vreţi cinci ouă pe suta asta? Cu ouăle, ţiganii se duc în piaţa Rahova. Le vând cu câte 1.000 de lei bucata, pentru că sunt ouă de aur. Cumpără de banii ăştia un bloc de locuinţe. Îl vând şi se înscriu în PSD. Aici îşi fac depozite de fier vechi. Şi trăiesc aşa până la adânci bătrâneţi. Nu e cu slogan.

SPORT Steaua lui Rădoi doi la doi.

Agenţia CĂLIMARA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: