23 iulie 2015

Presa străină

THE GIURGIU TIMES - Cotidianul dă în fiecare zi situaţia braconajului la peşte de pe Dunăre. Cea mai gravă situaţie este pe Neajlov, care n-are ieşire la Dunăre. Acolo, cam în dreptul localităţii Comana se prind zilnic 100 tone de caracatiţă, biban, rechin şi sirene. Sirena Maria Dimprejur l-a scuipat pe braconierul Ion Stalactită orbindu-l. Se cere ajutor, ca omul să-şi pună ochii la loc. Trebuie cam 10.000 de euro în contul MNP009988 etc.

THE COLENTINA CHRONICLE - Săptămânal de sport. Un reportaj de la meciul de baschet în trei CB Moldova - CB FUNDENI. În echipa CB Fundeni joacă numai jucători de la secţia reanimare. Normal că lor nu le pasează nimeni. Unul din ei, Mitică Degeratu, amputat de ambele picioare, scoate o mitralieră şi trage în mingie. Este arestat. În arest începe să-i crească picioarele. Cazul este socotit uluitor de medicină, criminali şi deţinători de arme. Jocul se va relua luna viitoare în sala Polivalentă. În deschiderea meciului va cânta Delia Matache.

THE WEATHER REPORT - Publicaţie care se ocupă cu vremea. Azi e urât, mâine e frumos cum ar veni. Meteorologul Bob Dandincetate măsoară în fiecare zi temperatura de pe strada pe care stă. 14 grade. Şi sună la serviciu să zică chestia asta. Şi tot aşa în fiecare zi, neştiind că termometrul său este blocat la cifra 14 de câţiva ani. Este împuşcat de nevastă, întrucât Bob nu mai aducea bani acasă tot de câţiva ani, fiind în şomaj din ăla tehnic.

THE DEFILEU SHOW - Revistă glossy cu femei, modă, dinţi albi. Modelul Paraschiva Lemn, din Braşov, îşi scrie povestea vieţii în paginile revistei. La 12 ani era băiat, la 15 era membru PSD, la 19 a vrut să-şi spună Rovana Plumb, iar la 22 cât are acum îşi spune Rădoi. O poveste senzaţională ilustrată cu animale exotice din casa manechinului: urşi, lei, un cal şi-un membru UNPR.

THE TELEGRAPH - Hebdomadar fără cuvinte. Numai foto. Una din ele o arată pe Rovana Plumb participând la alegerile pentru şefia PSD. Înainte de şedinţa de alegeri citeşte biletul pe care l-a primit de la Dragnea. Scrie: 18 voturi, păpuşă mică!! După trei ore de dezbateri şi alegeri aprige, Rovana a fost votată de 18 pesedişti aleşi pe sprânceană de Dragnea. Un reportaj care te ţine cu sufletul la gură.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: